Connect with us

technokrata

Családtervezés mobiltelefon segítségével

Kütyük

Családtervezés mobiltelefon segítségével

Immár akár a mobiltelefon is segítséget nyújthat a családtervezésben.


A Beiks LLC bejelentette a Woman Calendar, vagyis Női Naptár alkalmazásának Windows Mobile készülékekre szánt verzióját, ezzel párhuzamosan pedig elkészítette a szoftver személyi számítógépes változatának egy a korábbiaknál nagyobb tudású új kiadását. A Woman Calendar elsősorban arra hivatott, hogy megkönnyítse a nők számára a havi ciklus alakulásának nyomon követését, ezenkívül pedig a természetes családtervezést is elősegíti. A szoftver révén jól behatárolható, hogy a felhasználó mely időszakokban fogamzóképes, és mely időszakokban nem.

A színes naptár alkalmazásban számos egészségügyi információ tárolható, de akár személyes jegyzetek is csatolhatók az egyes napokhoz, sőt a kívánt adatok akár ki is nyomtathatók. A szoftver mobil készülékekre szánt verziója és a Windows-os PC-kre szánt változat között minden további nélkül szinkronizálhatunk, így a lefontosabb adatokhoz lényegében bárhol és bármikor hozzá lehet férni.

A Woman Calendar mobil verziója 14,95 dollárba kerül, a személyi számítógépes változatért pedig 19,95 dollárt kell fizetni. A mindkét alkalmazást tartalmazó kombinált pakk ára 24,95 dollár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp