Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mozifilmek VHS és DVD után már mobiltelefonos memóriakártyákon is

Kütyük

Mozifilmek VHS és DVD után már mobiltelefonos memóriakártyákon is

Immár nem csak VHS kazettán, vagy DVD lemezen, hanem akár mobiltelefonokba szánt memóriakártyákon is vásárolhatunk egész estés mozifilmeket.


A ROK Entertainment Group megvásárolta egy korábbi hollywoodi sikerfilm, ˝A remény rabjai˝ (The Shawshank Redemption) licenszjogait a Granada Ventures-től, és a teljes, tehát nem lebutított, vagy megvágott filmet tartalmazó memóriakártya már kapható is egyes Nokia kereskedésekben, még pedig 32 dolláros, vagyis mintegy 6.200 forintos áron. Az újszerű kezdeményezés kapcsán szó esett arról is, hogy a jövőben számos újabb film is meg fog jelenni ilyen formában.

˝A ROK Entertainment Group az elmúlt hónapokban szoros együttműködést folytatott velünk annak érdekében, hogy a Nokia okostelefonokat használók tökéletes minőségben élvezhessék a mozifilmeket˝ – nyilatkozta Mark Squires, a Nokia egyik munkatársa.

˝Rengeteg érdekes film található a repertoárunkban, és úgy gondoljuk, hogy ˝A remény rabjai˝ bemutatása csak az első lépés abban az irányban, hogy a mozifilmek a mobiltelefonok kijelzőjét is meghódítsák maguknak. Bizton állíthatom, hogy hamarosan újabb filmek is elérhetők lesznek a mobilokba szánt memóriakártyákon˝ – mondta Paul Holland, a Granada Ventures képviselője.

A ROK Playert kifejlesztő és a Digital Video Chip technológiát szabadalmaztató ROK Entertainment Group munkatársai úgy vélekednek, hogy ebben az új piaci szegmensben három év múlva egyedül az Egyesült Királyságban közel 200 millió dolláros forgalmat fognak lebonyolítani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés