Connect with us

technokrata

Minden korábbi hagyománnyal szakító új kamerás mobil

Kütyük

Minden korábbi hagyománnyal szakító új kamerás mobil

A Pantech hivatalosan is bejelentette PT-S100 típusjelzésű vadonatúj mobiltelefonját, melyről az eddigiekben csak korlátozott információink voltak.

A 800 MHz-es frekvenciájú CDMA hálózatokban használható Pantech újdonság 100,8 milliméter hosszú, 58,1 milliméter széles, 18,9 milliméter vastag, tömege pedig 116 gramm.


Érdekesség, hogy a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk a szokásostól eltérően nem alul, hanem a kijelző két oldalán kaptak helyet. Az LCD alatt csak az ötállású navigációs gomb, illetve néhány funkciógomb található, és ez az alsó rész elforgatható a felső résztől, oldalában pedig ott figyel egy 1,3 megapixeles felbontású, CMOS képszenzoros beépített digitális fényképezőgép. Utóbbi segítségével nem csak fényképek, hanem akár MPEG4 formátumú videóanyagok is készíthetők. Az elkészült felvételek egyrészt a 128 MB-os belső memóriában, illetve SD, vagy miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el.

Az 1,93 colos képátlóval büszkélkedő, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással bír, és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Pantech PT-S100 a fejlett Text to Speech technológiának köszönhetően akár SMS felolvasására is alkalmas, a sztereó FM rádióvevő, az MP3 lejátszó alkalmazás, a Music on Demand (MoD) képesség és a hatvannégy szólamú polifónia pedig már csak hab a tortán. A 900 mAh kapacitású, 2 óra alatt teljesen feltölthető akkumulátorral szerelt készülék egyébként 155 perces beszélgetési időt, illetve 160 órás készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák