Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már megvásárolható a Samsung legújabb, Wi-Fi képes csodatelefonja

Kütyük

Már megvásárolható a Samsung legújabb, Wi-Fi képes csodatelefonja

A napokban megkezdődött a Samsung egyik jelenlegi legnagyobb tudású mobiltelefonjának, az SPH-M4300-nak a kereskedelmi forgalmazása.


Az egyelőre csak és kizárólag Dél-Koreában, a Korea Telecom mobil szolgáltatónál kapható, Samsung SPH-M4300 típusjelzésű készülék mobiltelefon és kéziszámítógép vonásokkal egyaránt rendelkezik. A szétcsúsztatható kialakítású telefon 114 milliméter hosszú, 59 milliméter széles és 25 milliméter vastag, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője pedig nem kevesebb mint 2,8 colos képátlóval büszkélkedhet.

Az SPH-M4300 egyik legérdekesebb szolgáltatása a Wi-Fi, vagyis napjaink egyik legnépszerűbb vezeték nélküli hálózati technológiája, ezenkívül pedig nem mehetünk el szó nélkül a fejlett zenelejátszási képességek, illetve a televíziós adások vételi lehetősége mellett sem. Ez egyébként az első SRS kompatibilis mobiltelefon: ezt a speciális 3D térhatású audió technológiát eddig elsősorban a hordozható digitális zenelejátszók kapták meg. A készülékbe egy helyett rögtön két hangszóró került, így tökéletes a sztereóhatás.

A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Pocket PC Phone Edition operációs rendszert (Pocket Outlook, Explorer, Word, Excel, Media Player) futtató okostelefonban többek közt egy 520 MHz-es frekvenciájú mikroprocesszor, valamint egy 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul is helyet kapott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés