Connect with us

technokrata

Itt az exkluzív Nokia mobil új változata, a Mobiado Professional Spec A

Kütyük

Itt az exkluzív Nokia mobil új változata, a Mobiado Professional Spec A

A Nokia Series 40 alapokon nyugvó, rendkívül exkluzív Mobiado Professional mobiltelefon mostantól egy újabb változatban is kapható.


A Mobiado Professional Spec A abban különbözik a korábban debütált modelltől, hogy immár a 850 MHz-es hálózatokban is használható. A tavalyi esztendő legvégén elsőként Kanadában debütált Mobiado Professional teljesen egyedi formát kapott, ezenkívül pedig elsősorban arról ismerszik meg, hogy kiválóan ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak. A borítás galvanizált alumíniumból, a billentyűzet gombjai pedig acéllemezből készültek.

A háromsávos (GSM 850/1800/1900 MHz) működésre képes, 6 MB belső memóriával rendelkező újdonság a jó öreg GPRS és HSCSD adatátviteli technológiákon kívül az ezeknél jelentősen gyorsabb EDGE-et is támogatja. Kijelzője 128×128 pixeles felbontású és 65.536 színárnyalatú, vagyis a Nokia ez esetben hozta a szokott formáját: az LCD felett már alaposan eljárt az idő. A beépített digitális fényképezőgép VGA, vagyis 640×480 pixeles (0,3 megapixel) felbontással rendelkezik, és állóképek mellett maximum 4 perc időtartamú videóanyagokat is képes rögzíteni.

A 105x46x20 milliméter méretű, nem kevesebb mint 142 gramm tömegű Mobiado Professional nem éppen olcsó, a készülék ára ugyanis 1.200 dollár. Ezen összeg ellenében a vásárlók többek közt Bluetooth kompatibilitást, MP3 és AAC lejátszási képességet, sztereó FM rádiót, LED alapú elemlámpát, egy 128 MB kapacitású MMC (MultiMediaCard) memóriakártyát, Java MIDP 2.0 támogatást, valamint egy xHTML oldalak megjelenítésére képes böngésző alkalmazást kapnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin