Connect with us

technokrata

512 MB-os RS-MMC kártya: jöhet a por, a víz és a hőség

Kütyük

512 MB-os RS-MMC kártya: jöhet a por, a víz és a hőség

Az ATP Electronics megkezdte legújabb terméke, egy 512 MB kapacitású, duál feszültségű RS-MMC (Reduced Size MultiMediaCard) memóriakártya tömeggyártását.


A gyártó munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy ebből a típusú memóriakártyából mindeddig nem volt elérhető a piacon ilyen nagy kapacitású változat. A 3 V-os és 1,8 V-os feszültségű újdonság többek közt a következő okostelefonokkal kompatibilis: Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 6682.

A 18 milliméter hosszú, 24 milliméter széles, 1,4 milliméter vastag és mindössze 0,8 gramm tömegű kártya adatátviteli sebessége eléri a 2,5 Mbps-ot. A többi ATP Electronics termékhez hasonlóan ez a memóriakártya is védett a portól, a víztől és az elektrosztatikus töltéstől, ráadásul -40 és +85 Celsius fokos hőmérséklet tartományban használható. A gyártó szerint manapság rendkívül kevés olyan memóriakártya van jelen a piacon, mely hasonló kapacitást, teljesítményt és védelmet képes nyújtani, mint a most debütált újdonság.

A DV RS-MMC kártya 128 MB-os és 256 MB-os változatai egyébként már február óta fellelhetők az ATP Electronics termékskálájában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák