Connect with us

technokrata

Mobiltelefonos térkép és műholdas navigáció a T-Mobile-tól

Kütyük

Mobiltelefonos térkép és műholdas navigáció a T-Mobile-tól

Térkép a mobilban! A T-Mobile-nál a szükséges adatátviteli szolgáltatásokkal együtt, akciós készülékcsomagban is megvásárolható a Wayfinder kifejezetten mobiltelefonokra kifejlesztett műholdas navigációs rendszere.

Az Európában már több mint 120 ezer ügyfél által használt megoldással a telefon kijelzőjén megjelenített térképen, a felhasználó tartózkodási helye alapján lehet útvonalat tervezni és tájékozódni.

A mobiltelefon ma már valóban univerzális eszköznek tekinthető, hiszen a telefonkönyv, naptári bejegyzések és egyéb adatok tárolása mellett segítségével többek között képek és videofelvételek küldhetők, termékek és szolgáltatások vásárolhatók. A lehetőségek száma napról-napra nő és a 3G hazai bevezetésével az új alkalmazásoknak csak a fantázia szabhat határt.

A T-Mobile ügyfelei újabb szolgáltatásként a Wayfinder Mobile Navigator megvásárlásával telefonjukat interaktív térképként használhatják. Sőt, a műholdas navigáció segítségével Magyarországon helyismeret nélkül egyszerűen, kizárólag a kiindulási pont és a cél ismeretében megtervezhetik útvonalukat. A Wayfinder központi kiszolgálója ugyanis kapcsolatban áll a telefonnal és a megadott információk alapján megtervezi és megjeleníti, miként lehet eljutni egy adott helyre. Ezt követően a készülékhez csatlakoztatott műholdas helyzetjelző adatai alapján, a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő térképen a Wayfinder utca szinten mutatja az utat és szükség esetén hanggal segíti a felhasználót.

Az alkalmazás előnye, hogy a mobiltelefonra telepített térképeket és a kereshető adatokat – például benzinkutak, éttermek, hotelek – GPRS/EDGE kapcsolaton keresztül frissíti, így azok a használat során mindig naprakészek. A T-Mobile többféle internet csomaggal a Wayfinder Mobile Navigator mellett az ahhoz elengedhetetlen GPRS és EDGE adatátviteli lehetőséget is biztosítja. A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei a Wayfinder használatához a telefonjukról éjjel-nappal díjmentesen elérhető telefonos ügyfélszolgálattól, illetve az alkalmazás telepítésével kapcsolatban az országos szervizhálózatban kaphatnak segítséget. A navigációs rendszer a T-Mobile Webshopban a Nokia 7610-es mobiltelefonnal akciós csomagban is megvásárolható.

A Wayfinder Mobile Navigator használatára jelenleg alkalmas készülékek: Nokia 6600/7610/7650/3650/3660/9500/9300/6630/6260/6670, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1, Sony Ericsson P800/P900/P910i.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök