Connect with us

Mobiltelefonos térkép és műholdas navigáció a T-Mobile-tól

Kütyük

Mobiltelefonos térkép és műholdas navigáció a T-Mobile-tól

Térkép a mobilban! A T-Mobile-nál a szükséges adatátviteli szolgáltatásokkal együtt, akciós készülékcsomagban is megvásárolható a Wayfinder kifejezetten mobiltelefonokra kifejlesztett műholdas navigációs rendszere.

Az Európában már több mint 120 ezer ügyfél által használt megoldással a telefon kijelzőjén megjelenített térképen, a felhasználó tartózkodási helye alapján lehet útvonalat tervezni és tájékozódni.

A mobiltelefon ma már valóban univerzális eszköznek tekinthető, hiszen a telefonkönyv, naptári bejegyzések és egyéb adatok tárolása mellett segítségével többek között képek és videofelvételek küldhetők, termékek és szolgáltatások vásárolhatók. A lehetőségek száma napról-napra nő és a 3G hazai bevezetésével az új alkalmazásoknak csak a fantázia szabhat határt.

A T-Mobile ügyfelei újabb szolgáltatásként a Wayfinder Mobile Navigator megvásárlásával telefonjukat interaktív térképként használhatják. Sőt, a műholdas navigáció segítségével Magyarországon helyismeret nélkül egyszerűen, kizárólag a kiindulási pont és a cél ismeretében megtervezhetik útvonalukat. A Wayfinder központi kiszolgálója ugyanis kapcsolatban áll a telefonnal és a megadott információk alapján megtervezi és megjeleníti, miként lehet eljutni egy adott helyre. Ezt követően a készülékhez csatlakoztatott műholdas helyzetjelző adatai alapján, a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő térképen a Wayfinder utca szinten mutatja az utat és szükség esetén hanggal segíti a felhasználót.

Az alkalmazás előnye, hogy a mobiltelefonra telepített térképeket és a kereshető adatokat – például benzinkutak, éttermek, hotelek – GPRS/EDGE kapcsolaton keresztül frissíti, így azok a használat során mindig naprakészek. A T-Mobile többféle internet csomaggal a Wayfinder Mobile Navigator mellett az ahhoz elengedhetetlen GPRS és EDGE adatátviteli lehetőséget is biztosítja. A legnagyobb hazai mobilcég ügyfelei a Wayfinder használatához a telefonjukról éjjel-nappal díjmentesen elérhető telefonos ügyfélszolgálattól, illetve az alkalmazás telepítésével kapcsolatban az országos szervizhálózatban kaphatnak segítséget. A navigációs rendszer a T-Mobile Webshopban a Nokia 7610-es mobiltelefonnal akciós csomagban is megvásárolható.

A Wayfinder Mobile Navigator használatára jelenleg alkalmas készülékek: Nokia 6600/7610/7650/3650/3660/9500/9300/6630/6260/6670, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage QD, Sendo X, Siemens SX1, Sony Ericsson P800/P900/P910i.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő