Connect with us

technokrata

Két új exkluzív Sagem mobil a Vodafone-nál

Kütyük

Két új exkluzív Sagem mobil a Vodafone-nál

A Sagem két olyan, új mobiltelefont kíván bevezetni a piacra, melyek kizárólag a Vodafone kínálatában lesznek fellelhetők.


A Sagem VS1 és Sagem VS2 névre keresztelt francia újdonságok elsősorban letisztult formavilágukról, illetve egyszerű kezelhetőségükről ismerszenek meg, no és nem utolsósorban arról, hogy nem kell sokat fizetnünk értük. Egyelőre egyik készülékről sincs túl sok konkrét információink, azt viszont már most tudni lehet, hogy a kijelző felett mindkét esetben néhány gombot helyeztek el a tervezők.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, babapiskótára hajazó külső megjelenésű Sagem VS1 nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári specifikációk szerint maximum 290 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt biztosít. A telefon antennája a készülékházon belülre került. A négyszöltesebb designt kapott és ezáltal sokkal komolyabb megjelenésű Sagem VS2 ugyancsak háromsávos és akkumulátora is hasonló specifikációkkal bír.

A digitális fényképezőgépet nélkülöző Sagem újdonságok forgalmazását várhatóan még ebben a negyedévben meg fogja kezdeni a Vodafone.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák