Connect with us

technokrata

Óriási és csodaszép kijelzővel ellátott új LG kagylómobil

Kütyük

Óriási és csodaszép kijelzővel ellátott új LG kagylómobil

Az LG legújabb kagylómobiljának érdekessége nem más, mint az óriási belső kijelző.


Az LG HS8000 típusjelzésű újdonságban egy nem kevesebb mint 2,6 colos képátlójú TFT folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot. A display azonban nem csak nagy méretű, hanem egyben nagy felbontású, illetve színmélységű is: a panel 240×320 pixelt (QVGA) és 262.144 színárnyalatot tud megjeleníteni, ami a legtöbb esetben több mint elegendő.

A széthajtható és egyben elforgatható kialakítású LG újdonság alaphelyzetben 108 milliméter hosszú, 51 milliméter széles, 26 milliméter vastag, illetve 141 gramm tömegű. A dél-koreai székhelyű vállalat új mobiltelefonjában egy NEC féle CCD képszenzorra épülő, ötszörös digitális zoom funkciós digitális fényképezőgép kapott helyet, melynek segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk. Extraként még MPEG4 formátumú videófelvételeket is készíthetünk a kamerával.

A fejlett MP3 lejátszó alkalmazással és hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezett LG HS8000 belső memóriája miniSD memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető, akár 1 GB-ig is. A készülék ára sajnos egyelőre még ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle