Connect with us

technokrata

Nokia 6638: kihúzható antenna és vakus kamera

Kütyük

Nokia 6638: kihúzható antenna és vakus kamera

Hamarosan meg fog jelenni a piacon a nagysikerű Nokia 6630 testvérmodellje, a Nokia 6638.


Az Egyesült Államokbeli FCC által nemrégiben bevizsgált és jóváhagyott újdonság a finn gyártó első CDMA rendszerű Series 60 platformos, Symbian alapú okostelefonja. Külsőre nem sok különbség fedezhető fel a Nokia 6630 és a Nokia 6638 között, leszámítva, hogy az utóbbi modell hátsó részéből egy méretes antenna húzható ki, illetve, hogy az optika mellett most már egy kis mobil segédfényt is találunk. Ezenkívül néhány kisebb változás a billentyűzet tájékán is felfedezhető, például a menü gomb alatt megjelent egy dedikált fényképezőgép gomb.

Az aktív mátrixos TFT folyadékkristályos kijelző a már jól megszokott módon 176×208 pixeles felbontással bír és 65.536 színárnyalatot képes megjelenteni. A beépített memóriával és az értékesítési csomagban található MultiMediaCarddal (MMC multimédia-kártya) rendelkező Nokia 6638 memóriája alapbeállításban 74 MB, így a készüléken egyszerűen tárolhatóak a képek, videofelvételek, a zene és az egyéb multimédiás tartalmak. Mondanom sem kell, hogy a telefonból a Bluetooth kontroller sem hiányzik.

A 110 milliméter hosszú, 60 milliméter széles, 23 milliméter vastag és 130 gramm tömegű Nokia 6638 további specifikációi, illetve várható debütálási időpontja és ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom