Connect with us

Kipattanó kijelző és újfajta vibraélmény a Samsung új mobiljában

Kütyük

Kipattanó kijelző és újfajta vibraélmény a Samsung új mobiljában

Az SCH-N330 típusjelzésű készülék a Samsung szerint a világ első olyan mobiltelefonja, mely szinte teljesen ugyanolyan erőhatásokat képes adni, mint a force-feedback, vagyis erővisszacsatolásos joystickok.


Az új mobiltelefonban helyet kapott VibeTonz technológiát az Immersion fejlesztette ki, segítségével pedig a mobil játékok közben az ember ténylegesen érzi, hogy egy autó kormányát fogja, vagy ha például lövést kap. Az Immersion munkatársai felhívták a figyelmet arra, hogy a VibeTonz jelentősen túlmutat a mobiltelefonok esetében használatos hagyományos vibramotorokon, és teljesen új játékélményt biztosít a felhasználók számára. John Grundy, az Immersion vezetője azt nyilatkozta, hogy egy normál vibramotor és a VibeTonz között körülbelül ugyanolyan különbség van, mint például egy monó rádió és egy térhatású hifi rendszer között.

A tizenöt darab speciális VibeTonz csengőhanggal felvértezett Samsung SCH-N330 érdekes kialakítást kapott: az alapvetően hagyományos formavilágú készülék kijelzőt tartalmazó felső része egy gombnyomásra automatikusan kiugrik felfelé, így pedig már nem csak az LCD egy részét, hanem az egészét látni lehet. A billentyűzet egyébként mindkét állapotban fedetlen.

A nem éppen a legfejlettebb cSTN technológiára épülő folyadékkristályos kijelző 128×160 pixeles felbontással rendelkezik, melyhez ez esetben 16 bites színmélység, vagyis mintegy 65 ezer színárnyalat párosul. A CDMA 800/1900 MHz-es hálózatokban használható Samsung SCH-N330 egy feltöltéssel 210 perces beszélgetési időt, illetve 7 napos készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő