Connect with us

technokrata

Hogyan futtassunk Palm szoftvereket Windows Mobile készülékeken?

Kütyük

Hogyan futtassunk Palm szoftvereket Windows Mobile készülékeken?

Egy új megoldásnak köszönhetően mostantól akár már Palm operációs rendszerre szánt alkalmazásokat is könnyedén futtathatunk Windows Mobile szoftveres készülékeken.


A StyleTap platformnak köszönhetően több mint 20 ezer vadonatúj, a korábbiakban csak Palm készülékekre elérhető alkalmazást vehetnek használatba a Windows Mobile felhasználók. A fejlesztők elmondása szerint a Palm OS-re írt szoftverek az új platformon keresztül natív Windows Mobile alkalmazásnak látszódnak, tehát minden további nélkül futtathatók akár Pocket PC-ken is.

A StyleTap támogatja a Palm és Windows Mobile alkalmazások közötti adatcserét, valamint a QVGA (240×320 pixel), illetve VGA (640×480 pixel) felbontásokat. A platform használatához mindössze egy Windows Mobile 2003 for Pocket PC, Pocket PC 2002, vagy Pocket PC 2000 operációs rendszerű kéziszámítógépre van szükség.

A szoftver jelenlegi, 0.9.050-es verziószámú, 1,3 MB-os előzetes változata 29,95 dollárba kerül, és ez az ár magában foglalja a végleges, 1.0-s verzióra történő átállást is. Az 5.2-es és régebbi Palm OS-ekre írt alkalmazásokat támogató StyleTap jelen állapotában sajnos még nem ismeri a Bluetooth interfészt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom