Connect with us

Star Wars ihletésű új Sony Ericsson mobiltelefonok

Kütyük

Star Wars ihletésű új Sony Ericsson mobiltelefonok

A Star Wars őrület természetesen a mobiltelefonokat sem kerüli el: a Sony Ericsson két készüléke is Csillagok háborúja jelmezbe öltözik.

A Sony Ericsson S710 és Z500 típusjelzésű telefonok mind a belbecs, mind pedig a külcsín tekintetében a Star Wars-t idézik. Konkrét példákat tekintve, csengőhangként elsuhanó TIE fighterek, vagy C-3PO hangja funkcionál, a háttérképeken Star Wars szereplők láthatóak, ezenkívül pedig a film ihlette játékok és rövid videófilmek is helyet kapnak az említett mobilokon. A Cingular Wireless kínálatában 399,99 dollárba kerül az S710 Star Wars Edition, a Z500 Star Wars Edition pedig 49,99 dollár ellénben vihető haza.

Az S710a 1,3 megapixeles digitális CCD-kamerát is tartalmaz, amellyel kitűnő minőségű fényképek készíthetők. A képek és a játékok karcmentes, 5,84 centiméter átmérőjű, 262 ezer színű TFT-kijelzőn jelennek meg. A fényképezést vaku és nyolcszoros digitális zoom segíti, így sötétben és távolról is készíthetők felvételek. A QuickShare technológiának köszönhetően az S710a rendkívül könnyen használható: az aktív lencse kinyitásakor a kamera automatikusan bekapcsol, a képek és videók egyetlen kattintással készíthetők, és a felvételek néhány további kattintással továbbíthatók a barátoknak, munkatársaknak vagy családtagoknak.

Az S710a az EDGE technológia legújabb hálózati fejlesztéseit tartalmazó ún. ˝Class 10˝ kategóriájú EDGE-eszköz. Az új megoldásokkal könnyebb és gyorsabb az e-mailezés, az online játék és az adatelérés; a letöltési sebesség határa 240 Kbit/s, a feltöltésé 120 Kbit/s. Az EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution) olyan harmadik generációs mobiltechnológia, amely a szélessávú átvitelt megközelítő sebességet biztosít a mobileszközöknél. A felhasználók számos különböző módon küldhetnek képeket, videókat és egyéb adatokat számítógépükre és egyéb eszközökre, például MemoryStick Duo memóriakártyán keresztül, illetve Bluetooth vagy infravörös átvitellel.


A Z500 beépített, VGA felbontású kamerája állóképek és rövid videoklipek rögzítésére is alkalmas. A QuickShare technológia révén a felhasználóknak csak néhány kattintásba kerül, hogy képeket, hangokat és videoklipeket vegyenek fel és küldjenek tovább telefonjukkal – az EDGE-adatkapcsolati technológia pedig mindezt tovább gyorsítja és egyszerűsíti. A Z500 külső, 4.096 színű kijelzője a fényképezőgép keresőjeként szolgál, megjeleníti a hívó fél képét, de a szöveges üzenetek is megtekinthetők rajta a telefon kinyitása nélkül. A 65.536 színű belső kijelző ideális képek és videofájlok jó minőségben való megjelenítésére. A Z500 videoüzenetek továbbításával teszi teljessé a kommunikációs lehetőségeket. A Wireless Village szabványra épülő azonnali üzenetküldési kliens csevegési és online jelenlét-érzékelési szolgáltatásokat biztosít. A telefon emellett használható címjegyzékként és határidőnaplóként, az adatok frissítése érdekében pedig egyszerűen szinkronizálható a személyi számítógéppel.

Az expresszív, vonzó, kagylóhéj formájú Sony Ericsson Z500-at kívül Style-Up cserélhető elő- és hátlapokkal, belül pedig színes háttérképekkel, képernyővédőkkel alakíthatják a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően. A 16 sávos MusicDJ alkalmazással a felhasználók könnyen és egyszerűen készíthetnek egyedi, többszólamú csengőhangokat többféle zenei stílusban is (például reggae, hip-hop vagy dance). A legfrissebb 3D Java játékokkal nagyszerű élmény a Z500-as készüléken játszani. A 65.536 színű képernyő, a polifon hang, a rezgéses visszajelzések és a gondosan megtervezett billentyűzet révén a Z500 ideális játékgép – egy Sony Ericsson Gameboarddal felszerelve pedig a játék még kényelmesebb.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő