Connect with us

technokrata

Gyönyörű kijelző és 1,3 MP-es kamera került a Samsung D500 új kihívójába

Kütyük

Gyönyörű kijelző és 1,3 MP-es kamera került a Samsung D500 új kihívójába

A Pantech az idén év elején debütált PH-S6500 után most egy újabb nagy tudású sliderphone-nal rukkolt elő.


A keresztségben PH-S6000 nevet kapott, szétcsúsztatható kialakítású újdonság nagy mértékben hasonlít a PH-S6500-ra, azonban lényeges változás, hogy a hangszóró kisebb méretű lett, illetve, hogy a kamera optikája immár nem forgatható el, hanem fix. A billentyűzet ugyancsak kicsit megváltozott, viszont a méretes külső antenna sajnos továbbra is a telefon részét képezi.

A Samsung SGH-D500 közvetlen ellenfelének tekinthető Pantech PH-S6000-ben egy még a korábbiaknál is sokkal szebb folyadékkristályos kijelző kapott helyet. A TFT technológiájú LCD 240×320 képpontos (QVGA) felbontással bír, melyhez 18 bites színmélység párosul, ami ugyebár nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot jelent. Hasonló adottságú kijelző található egyébként a kijelzőbajnok Sharp GX30-ban is.

A beépített digitális fényképezőgép 1,3 megapixeles felbontással dicsekedhet, segítségével pedig maximum 1.280×960 képpontos felvételek készíthetők. A mai elvárásoknak megfelelően egy mini vakut is találunk az optika mellett, ami sötétben történő fotózáskor igen csak jól jöhet.

A 100 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 23 milliméter vastag és 116 gramm tömegű Pantech újdonság további fontosabb specifikációi közé tartozik a 10 MB kapacitású belső memória, a Bluetooth kompatibilitás, a fejlett 3D grafikus megjelenítés, valamint az MP3 lejátszó alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák