Connect with us

Nokia Nseries: merőben új multimédiás mobilok

Kütyük

Nokia Nseries: merőben új multimédiás mobilok

A Nokia Nseries a legújabb technológiákat, illetve a digitális média és mobilitás összekapcsolásának új eredményeit kínálja a felhasználóknak.

A Nokia ma a Nokia Nseries márkájú, következő generációs multimédiáskészülék-sorozatát mutatta be. A legújabb technológiákat, többek között 3G-t, Carl Zeiss optikát, megapixeles kamerát, több-gigabájtos memóriát, VHS felbontású videót, és WLANt tartalmazó Nokia Nseries a digitális média és mobilitás újfajta ötvözeteit kínálja a mobilfelhasználók számára. A felhasználók mostantól egyetlen készüléket használhatnak a papírkép-minőségű fotók elkészítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, a kedvenc weboldalak megtekintésén keresztül a mobiltelevíziózásig, és még sok egyébre. A Nokia Nseries multimédiás készülékeket a legigényesebb felhasználók elvárásaihoz igazították, így acélmentes borítással, feketegyöngy és finom, ezüstös színvilággal készülnek. Az első Nokia Nseries termékek 2005 második negyedévében mutatkoznak be, amelyeket 2005 végéig több modell követ.


˝A digitális konvergencia következő lépése mobilkészülékeket, internettartalmakat, fényképezőgépeket, videokamerákat, zenét, e-mailt, és még sok egyebet kapcsol össze. A Nokia Nseries készülékek a mobiltelefonhoz hasonló formavilágot képviselnek, azonban a multimédiás-funkciók átfogó kínálatát felvonultató, erőteljes, zsebre tehető számítógépekként működnek˝ – mondta Anssi Vanjoki, a Nokia Multimedia üzletágának ügyvezető alelnöke. ˝A Nokia Nseries a mobilvilág legerőteljesebb szolgáltatásait biztosítja. Mivel a Nokia Nseries Series 60-on alapul, a felhasználók több ezer utólag telepíthető alkalmazással igazíthatják majd egyéni igényeikhez a készülékeket. A Nokia Nseries tökéletes választás azok számára, akik a mobilitást a legújabb technológiával és vonzó külsőben szeretnék megkapni – a munkához és a kikapcsolódáshoz egyaránt˝.

Nokia Nseries – nagy teljesítményű multimédia
A gyönyörűen megtervezett, könnyen használható formát belül gazdag funkciókészlettel ötvöző Nokia Nseries új mobiltermék-kategóriák megalkotását teszi szükségessé. A Nokia Nseries összes tagja támogatja a nyomtatható minőségű fényképek, és a kiváló minőségű videofelvételek készítését. A Nokia Nseries készülékei emellett gazdag zenei élményt is nyújtanak, biztosítva a hálózaton keresztül történő letöltést, több gigabájtos memóriát, és a sztereó hangot.


A nagy, színes kijelzővel, HTML internetböngészővel rendelkező, és videostreaminget biztosító Nokia Nseries készülékek bármikor és bárhol hozzáférést nyújtanak a szórakoztató tartalmakhoz, a hírekhez és az információkhoz. A Nokia Nseries termékskála egy sor hatékonyság-növelő szolgáltatással, például mellékleteket is tartalmazó push e-maillel és teljes körű szervezőfunkciókkal segíti a felhasználókat a magánjellegű és munkahelyi feladatok elvégzésében. A zenék, képek, videofelvételek, és a szervezőben tárolt adatok szinkronizálása egyszerűen elvégezhető a Nokia PC Suite-on keresztül és a többféle csatlakozási lehetőség révén. Mivel a Nokia Nseries a Series 60 okostelefon-platformon alapul, a felhasználók több mint 3000 alkalmazás közül választva telepíthetnek új szolgáltatásokat készülékükre. Természetesen Nokia Nseries készülékek középpontjában is a gazdag kommunikáció áll, többek között telefónia, kétirányú videohívás, videomegosztás és többféle üzenetküldési lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére.

Az első Nokia Nseries termékek
A Nokia N90 multimédia új szintre emeli a mobil fényképezést. A Nokia N90 a világ első, Carl Zeiss optikával felszerelt kameratelefonja, így kiváló minőségű fényképek készíthetők vele. A felvételeket azonnal kinyomtathatjuk és megoszthatjuk távol lévő ismerőseinkkel. A fejlett képkezelő funkciók között például 2 megapixeles fényképezőgépet és VHS-felbontású videokamerát felvonultató Nokia N90 multimédia segítségével igényeinknek megfelelően örökíthetjük meg emlékeinket. Az úttörő-jellegű, több helyen felfüggesztett és elfordítható kamerával rendelkező Nokia N90 várhatóan 2005 második negyedévétől kapható.

A Nokia N91 multimédia a vállalat zenéhez tervezett legújabb készüléke. A felhasználók akár 3.000 számot tárolhatnak a beépített 4 gigabájtos winchesteren, így a Nokia N91 egy igazi mobil zenegép. A többféle csatlakozási lehetőséget, például 3G WCDMA-t, WLAN-t, Bluetooth-t, és USB 2.0-t biztosító Nokia N91-en bárhol egyszerűen kezelhetjük és élvezhetjük kedvenc felvételeinket. A Nokia N91 várhatóan 2005 végén jelenik meg az üzletekben.

A Nokia N70 multimédia a világ legkisebb, 2 megapixeles kamerát tartalmazó, Series 60 alapú 3G WCDMA készüléke, amely az elegáns Nokia Nseries megjelenés mellett könnyű mobil fényképezést is biztosít. A teljes Nokia Nseries multimédiás funkciókészletet, többek között push e-mailt, HTML böngészőt, zenelejátszót, és sztereó FM rádiót tartalmazó Nokia N70 a tervek szerit 2005 harmadik negyedévében jelenik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő