Connect with us

technokrata

Nokia Nseries: merőben új multimédiás mobilok

Kütyük

Nokia Nseries: merőben új multimédiás mobilok

A Nokia Nseries a legújabb technológiákat, illetve a digitális média és mobilitás összekapcsolásának új eredményeit kínálja a felhasználóknak.

A Nokia ma a Nokia Nseries márkájú, következő generációs multimédiáskészülék-sorozatát mutatta be. A legújabb technológiákat, többek között 3G-t, Carl Zeiss optikát, megapixeles kamerát, több-gigabájtos memóriát, VHS felbontású videót, és WLANt tartalmazó Nokia Nseries a digitális média és mobilitás újfajta ötvözeteit kínálja a mobilfelhasználók számára. A felhasználók mostantól egyetlen készüléket használhatnak a papírkép-minőségű fotók elkészítésétől kezdve az e-mailek olvasásán, a zenehallgatáson, a kedvenc weboldalak megtekintésén keresztül a mobiltelevíziózásig, és még sok egyébre. A Nokia Nseries multimédiás készülékeket a legigényesebb felhasználók elvárásaihoz igazították, így acélmentes borítással, feketegyöngy és finom, ezüstös színvilággal készülnek. Az első Nokia Nseries termékek 2005 második negyedévében mutatkoznak be, amelyeket 2005 végéig több modell követ.


˝A digitális konvergencia következő lépése mobilkészülékeket, internettartalmakat, fényképezőgépeket, videokamerákat, zenét, e-mailt, és még sok egyebet kapcsol össze. A Nokia Nseries készülékek a mobiltelefonhoz hasonló formavilágot képviselnek, azonban a multimédiás-funkciók átfogó kínálatát felvonultató, erőteljes, zsebre tehető számítógépekként működnek˝ – mondta Anssi Vanjoki, a Nokia Multimedia üzletágának ügyvezető alelnöke. ˝A Nokia Nseries a mobilvilág legerőteljesebb szolgáltatásait biztosítja. Mivel a Nokia Nseries Series 60-on alapul, a felhasználók több ezer utólag telepíthető alkalmazással igazíthatják majd egyéni igényeikhez a készülékeket. A Nokia Nseries tökéletes választás azok számára, akik a mobilitást a legújabb technológiával és vonzó külsőben szeretnék megkapni – a munkához és a kikapcsolódáshoz egyaránt˝.

Nokia Nseries – nagy teljesítményű multimédia
A gyönyörűen megtervezett, könnyen használható formát belül gazdag funkciókészlettel ötvöző Nokia Nseries új mobiltermék-kategóriák megalkotását teszi szükségessé. A Nokia Nseries összes tagja támogatja a nyomtatható minőségű fényképek, és a kiváló minőségű videofelvételek készítését. A Nokia Nseries készülékei emellett gazdag zenei élményt is nyújtanak, biztosítva a hálózaton keresztül történő letöltést, több gigabájtos memóriát, és a sztereó hangot.


A nagy, színes kijelzővel, HTML internetböngészővel rendelkező, és videostreaminget biztosító Nokia Nseries készülékek bármikor és bárhol hozzáférést nyújtanak a szórakoztató tartalmakhoz, a hírekhez és az információkhoz. A Nokia Nseries termékskála egy sor hatékonyság-növelő szolgáltatással, például mellékleteket is tartalmazó push e-maillel és teljes körű szervezőfunkciókkal segíti a felhasználókat a magánjellegű és munkahelyi feladatok elvégzésében. A zenék, képek, videofelvételek, és a szervezőben tárolt adatok szinkronizálása egyszerűen elvégezhető a Nokia PC Suite-on keresztül és a többféle csatlakozási lehetőség révén. Mivel a Nokia Nseries a Series 60 okostelefon-platformon alapul, a felhasználók több mint 3000 alkalmazás közül választva telepíthetnek új szolgáltatásokat készülékükre. Természetesen Nokia Nseries készülékek középpontjában is a gazdag kommunikáció áll, többek között telefónia, kétirányú videohívás, videomegosztás és többféle üzenetküldési lehetőség áll a felhasználó rendelkezésére.

Az első Nokia Nseries termékek
A Nokia N90 multimédia új szintre emeli a mobil fényképezést. A Nokia N90 a világ első, Carl Zeiss optikával felszerelt kameratelefonja, így kiváló minőségű fényképek készíthetők vele. A felvételeket azonnal kinyomtathatjuk és megoszthatjuk távol lévő ismerőseinkkel. A fejlett képkezelő funkciók között például 2 megapixeles fényképezőgépet és VHS-felbontású videokamerát felvonultató Nokia N90 multimédia segítségével igényeinknek megfelelően örökíthetjük meg emlékeinket. Az úttörő-jellegű, több helyen felfüggesztett és elfordítható kamerával rendelkező Nokia N90 várhatóan 2005 második negyedévétől kapható.

A Nokia N91 multimédia a vállalat zenéhez tervezett legújabb készüléke. A felhasználók akár 3.000 számot tárolhatnak a beépített 4 gigabájtos winchesteren, így a Nokia N91 egy igazi mobil zenegép. A többféle csatlakozási lehetőséget, például 3G WCDMA-t, WLAN-t, Bluetooth-t, és USB 2.0-t biztosító Nokia N91-en bárhol egyszerűen kezelhetjük és élvezhetjük kedvenc felvételeinket. A Nokia N91 várhatóan 2005 végén jelenik meg az üzletekben.

A Nokia N70 multimédia a világ legkisebb, 2 megapixeles kamerát tartalmazó, Series 60 alapú 3G WCDMA készüléke, amely az elegáns Nokia Nseries megjelenés mellett könnyű mobil fényképezést is biztosít. A teljes Nokia Nseries multimédiás funkciókészletet, többek között push e-mailt, HTML böngészőt, zenelejátszót, és sztereó FM rádiót tartalmazó Nokia N70 a tervek szerit 2005 harmadik negyedévében jelenik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák