Connect with us

technokrata

Kiváló minőségű Carl Zeiss optikák kerülnek a Nokia telefonjaiba

Kütyük

Kiváló minőségű Carl Zeiss optikák kerülnek a Nokia telefonjaiba

A mobilitás terén világelső Nokia, és a világ vezető optikai cége, a Carl Zeiss ma bejelentette, hogy Carl Zeiss optikát építenek be a Nokia kameratelefonjaiba.

A két vállalat a Carl Zeiss tervezési szakértelmét és szigorú minőségi követelményeit alkalmazza majd a Nokia csúcstechnológiájú kameratelefonjainak gyártása során. Az együttműködés eredményeképpen a felhasználók jobb minőségű képeket készíthetnek, oszthatnak meg, tárolhatnak és nyomtathatnak ki a Nokia legmagasabb kategóriájú képkezelő telefonjaival.


A Carl Zeiss kameraoptikák terén felhalmozott hatalmas tudományos tapasztalata a Nokia mobiltelefon-piacon betöltött vezető szerepével párosulva szilárd alapot teremt az együttműködéshez. A megállapodást mindkét fél egy hosszú távú kapcsolat kezdeteként értékeli. A Carl Zeiss optikát és a ZEISS márkanevet viselő első Nokia termék a szintén ma bemutatott Nokia N90 Multimedia.

˝A fényképezőgép-iparág egyik legelismertebb cégével, a Carl Zeiss-szel folytatott szoros együttműködésünk alátámasztja a Nokia kiváló mobil képkezelő termékek előállítása mellett vállalt elkötelezettségét˝ – mondta Juha Putkiranta, a Nokia képkezelés részlegének alelnöke. ˝Büszkék vagyunk arra, hogy a kameratelefon-gyártóként mi mutatunk be a világon elsőként ZEISS-minőségű terméket ügyfeleink számára. A folyamatos tapasztalatcsere és elkötelezetten kemény munka révén új mércét szeretnénk felállítani a mobil képkezelés iparágában˝.

˝Örömmel fogunk össze a mobilitás terén világelső vállalattal, együttműködésünket pedig fontos lépésnek tekintjük a csúcstechnológiájú kameratelefon-piac kialakítása terén˝ – jegyezte meg Dr. Dieter Kurz, a Carl Zeiss vezérigazgatója. ˝A Nokia műszaki szakértelme és a mobiltermékek piacának beható ismerete párosul az optikák és lencsemegoldások terén elismerten szaktekintélynek számító Carl Zeiss tudásával, így együtt ütőképes csapatot alkotunk˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle