Connect with us

technokrata

Kiváló minőségű Carl Zeiss optikák kerülnek a Nokia telefonjaiba

Kütyük

Kiváló minőségű Carl Zeiss optikák kerülnek a Nokia telefonjaiba

A mobilitás terén világelső Nokia, és a világ vezető optikai cége, a Carl Zeiss ma bejelentette, hogy Carl Zeiss optikát építenek be a Nokia kameratelefonjaiba.

A két vállalat a Carl Zeiss tervezési szakértelmét és szigorú minőségi követelményeit alkalmazza majd a Nokia csúcstechnológiájú kameratelefonjainak gyártása során. Az együttműködés eredményeképpen a felhasználók jobb minőségű képeket készíthetnek, oszthatnak meg, tárolhatnak és nyomtathatnak ki a Nokia legmagasabb kategóriájú képkezelő telefonjaival.


A Carl Zeiss kameraoptikák terén felhalmozott hatalmas tudományos tapasztalata a Nokia mobiltelefon-piacon betöltött vezető szerepével párosulva szilárd alapot teremt az együttműködéshez. A megállapodást mindkét fél egy hosszú távú kapcsolat kezdeteként értékeli. A Carl Zeiss optikát és a ZEISS márkanevet viselő első Nokia termék a szintén ma bemutatott Nokia N90 Multimedia.

˝A fényképezőgép-iparág egyik legelismertebb cégével, a Carl Zeiss-szel folytatott szoros együttműködésünk alátámasztja a Nokia kiváló mobil képkezelő termékek előállítása mellett vállalt elkötelezettségét˝ – mondta Juha Putkiranta, a Nokia képkezelés részlegének alelnöke. ˝Büszkék vagyunk arra, hogy a kameratelefon-gyártóként mi mutatunk be a világon elsőként ZEISS-minőségű terméket ügyfeleink számára. A folyamatos tapasztalatcsere és elkötelezetten kemény munka révén új mércét szeretnénk felállítani a mobil képkezelés iparágában˝.

˝Örömmel fogunk össze a mobilitás terén világelső vállalattal, együttműködésünket pedig fontos lépésnek tekintjük a csúcstechnológiájú kameratelefon-piac kialakítása terén˝ – jegyezte meg Dr. Dieter Kurz, a Carl Zeiss vezérigazgatója. ˝A Nokia műszaki szakértelme és a mobiltermékek piacának beható ismerete párosul az optikák és lencsemegoldások terén elismerten szaktekintélynek számító Carl Zeiss tudásával, így együtt ütőképes csapatot alkotunk˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő