Connect with us

technokrata

Hogyan lesz ultra-erős vibrátor a mobiltelefonból?

Kütyük

Hogyan lesz ultra-erős vibrátor a mobiltelefonból?

Egy új kiegészítőnek köszönhetően immár akár az egyszerű mobiltelefonokból is extra erős vibrálásra képes játéktelefonok varázsolhatóak.


A dél-koreai székhelyű Momoweb munkatársai a napokban Szöulban kezdődött KIECO 2005 információs technológiai szakkiállítást használták fel arra, hogy bejelentsék legújabb terméküket. A Motion-G névre keresztelt apró kis kiegészítőben többek közt egy erős vibramotor, valamint egy rendkívül érzékeny mozgásérzékelő kapott helyet.

A fejlesztők elmondása szerint a Motion-G-t használva szinte új életre kelnek azon mobiltelefonos játékok, melyek korábban csak visszafogott erő visszacsatolásra (force feedback) voltak képesek. A mozgásszenzor érzékeli többek közt a mobiltelefon mozgási irányát, gyorsulását, illetve sebességét.

A Momoweb féle Motion-G kiegészítőt az arra alkalmas mobiltelefonok bővítőhelyébe lehet behelyezni. Egyelőre sajnos még csak viszonylag kevés készülék kompatibilis az újdonsággal, de a Momoweb szerint a jövőben világszerte egyre több Motion-G kompatibilis telefon kerül majd forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom