Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első hazai online diszkont utazási iroda

Kütyük

Az első hazai online diszkont utazási iroda

Go.hu néven kezdi meg tevékenységét hazánkban az első online diszkont utazási iroda, amelynek termékpalettáján 465 hagyományos és 80 fapados légitársaság, világszerte 40.000 szállás és több ezer szervezett út (nyaralások, városlátogatások, síutak stb.) érhető el.

A portál informatikai és kommunikációs hátterét az Axelero Internet adja, míg az online utazási szolgáltatások minőségét és biztonságát a Vista Utazási Irodák garantálják. A portálon a foglalásig vagy fizetésig tartó folyamat rendkívül gyorsan – mindössze 2, vagy 3 lépésben – megvalósítható. A portál keresője nemcsak a világhálón már megtalálható ajánlatokban keres, hanem tartalmazza a Vista rendelkezésére álló több ezer partner-szállítói ajánlatot is. Az oldalon található kereső segítségével az utazni szándékozók így a magyar piac csaknem összes utazási ajánlatából válogathatnak.

A go.hu keresőmotorjai közül a portál létrehozói szerint a legnépszerűbb a repülőjegy foglalás lesz, amely a becslések szerint az oldal forgalmának mintegy felét teszi majd ki. Lehetőség nyílik egy keresés indításával egyszerre hagyományos és fapados repülőjegyek között keresni, sőt a keresőrendszer +/-3 napos indulási/érkezési rugalmassággal, illetve a bécsi indulás lehetőségével is számol. Miközben összesen több mint 545 légitársaság ajánlatából válogat, tartalmazza a Vista kizárólagos repülőjegy árait is. A go.hu exkluzivitást élvez a STA diákjegyek online értékesítése és egyes távoli desztinációkon üzemelő légitársaságok esetében is. A foglalást a nemzetközi online repülőjegy foglalási rendszerek piacvezetője, a WorldSpan biztosítja.

Igazi kuriózumot nyújt az oldal a szállásfoglalások terén is, jelenleg az amerikai hotels.com adatbázisai állnak az érdeklődők rendelkezésére. A nyár közepére ez kibővül a CnG és az OctopusTravel ajánlataival is, ezzel lefedve a világszinten rendelkezésre álló szállásokat tartalmazó adatbázisok legnagyobbjait. 50 magyar és nemzetközi utazásszervező ajánlataiból válogathatnak az internetezők több ezer úticél, út-típus, időpont valamint ár alapján. Az indulás az esetek többségében nincs fix dátumhoz kötve, bárki megszervezheti önálló útját, saját egyedi indulási igényei alapján.

Nyár közepétől a portálon szállást és repülőjegyet is lehet találni egy keresési művelet alatt. Így a go.hu kereső motorok előnyeit ötvözve, akár fapados repülőjegyek és alacsony árkategóriájú szállásokat is lehet párosítani, majd mindezt a következő lépésben már le is lehet foglalni. A leggyorsabban foglalható termék az utasbiztosítás, melyet két lépésben köthet meg az utas. Az utasbiztosítás szolgáltatás – mely a go.hu minden egyéb utazási moduljában is elérhető – a Groupama biztosító termékeit kínálja.

A komplex szolgáltatási kört az autóbérlés teszi hamarosan teljessé. Emellett a portál információs szolgáltatásokkal is az érdeklődők rendelkezésére áll, mint például valuta árfolyamok, időjárás, utazási fórum, online térképek, valamint országleírásokkal is az utazók segítségére lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés