Connect with us

technokrata

Szélesvásznú, elforgatható kijelzős Samsung telefon a T-Mobile-nál

Kütyük

Szélesvásznú, elforgatható kijelzős Samsung telefon a T-Mobile-nál

A Samsung által a februárban Cannes-ban megrendezett 3GSM Világkongresszuson bejelentett, SGH-Z130 típusjelzésű különleges mobiltelefon a napokban megjelent a kereskedelmi forgalomban.


A készülék Európában elsőként a német T-Mobile-nál kapható: a 379 eurós (95 ezer forint) teljes árú újdonság Relax100 csomagban 99,95 euró (25 ezer forint) ellenében vihető haza.

A Samsung korábban bejelentett 3G készülékei, mint például az SGH-Z105, az SGH-Z107 és az SGH-Z110 egytől egyig szétcsúsztatható kialakítással rendelkeztek, és mondhatni semmi különleges nem volt bennük. A ˝szélesvásznú˝ Samsung SGH-Z130 ezzel szemben speciális elforgatható kialakítást kapott: a telefon felső kétharmadában elhelyezett, alaphelyzetben függőleges orientációjú kijelző 90 fokkal elforgatható, és így előcsalogatható a mindaddig rejtett digitális fényképezőgép optikája.

A jó öreg GSM (GPRS) és 3G (UMTS) hálózatokban egyaránt használható Samsung SGH-Z130 TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzője 176×220 képpontos felbontással rendelkezik és nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A beépített kamera segítségével maximum 1 megapixeles felbontású fényképeket, illetve kisebb videóanyagokat lehet felvenni. A belső memória mérete 48 MB.

Jó hír, hogy a legújabb harmadik generációs Samsung mobiltelefonból a Java támogatáson és a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokon kívül a Bluetooth vezérlőchip sem hiányzik. A Samsung SGH-Z130 112 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 22 milliméter vastag és 120 gramm tömegű.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle