Connect with us

technokrata

Sokkoló élmény: 180.000 V-os feszültségű önvédelmi mobiltelefon

Kütyük

Sokkoló élmény: 180.000 V-os feszültségű önvédelmi mobiltelefon

A magából nagyfeszültséget kiadó mobiltelefonnal felvértezett hölgyeket vélhetően nem sokan merik majd megtámadni.


A Cell Phone Stun Gun, vagyis Elektromos Önvédelmi Fegyver Mobiltelefon antennája nem kevesebb mint 180.000 V feszültséget ad ki magából, ezenkívül pedig még hangos szirénázásra is képes, így mindenkinek maximális védelmet biztosít.

A tengerész kék és gyöngyház ezüst színekben kapható készülék egyetlen szépséghibája, hogy hívásokat nem kezdeményezhetünk róla, ugyanis ez esetben mindössze egy mobiltelefonra hajazó, egyszerű önvédelmi eszközről van szó. A fejlesztők elsősorban azért tervezték telefon formájúra a készüléket, mert az ily módon sokkal diszkrétebben húzódhat meg például egy női retikülben.

A véletlen bekapcsolás ellen egy biztonsági kapcsoló véd, ezenkívül pedig érdekesség, hogy védőtokot is applikálhatunk az eszközre, és az természetesen így is üzemképes marad. A 150 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 25 milliméter vastag elektromos sokkoló 150 gramm tömegű, energiaellátásáról pedig egy 9 V-os elem gondoskodik. A 130 dB-es riasztóhangot kiadó, hordszíj rögzítős eszköz ára 79,95 dolláros, vagyis mintegy 15 ezer forintos áron kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom