Connect with us

technokrata

Itt a legújabb T-Mobile szolgáltatás: MMS nyomtatás

Kütyük

Itt a legújabb T-Mobile szolgáltatás: MMS nyomtatás

A T-Mobile a hazai szolgáltatók közül elsőként lehetővé teszi, hogy hét márkaboltjában minden mobilos egyetlen MMS díjáért kinyomtathassa mobiltelefonjával készült fényképeit.

A legnagyobb hazai mobilcég MMS képeslap szolgáltatásával ügyfelei évek óta postai címre képeslapként küldhetnek MMS-t. A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa. A T-Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeknek az üzletben kifüggesztett önálló MMS száma van. Elegendő a nyomtatni kívánt képet MMS-ben elküldeni a megadott telefonszámra és a nyomtatás a feldolgozást követően automatikusan történik. A fotópapíron megjelenő kép alatt a küldő hívószáma azonosítja annak tulajdonosát, így a kinyomtatott fotók az üzlet munkatársaitól ennek alapján vehetők át.

Az MMS nyomtatás szolgáltatást április 25-től minden mobilos igénybe veheti és az elküldött MMS üzenet díján felül nincs további költsége. T-Mobile-osoknak így például hétvégén egy jobb minőségű, nagyobb méretű – hálózaton belül az MMS akár 300 KB is lehet – fotó kinyomtatása mindössze 62,50 forintba kerül.

MMS nyomtatásra április 25-től a következő T-Mobile márkaboltokban van lehetőség:

Budapest
Budafoki út, Vörösmarty tér, Mammut üzletközpont, Budagyöngye bevásárlóközpont

Szombathely
Kaposvár
PécsSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle