Connect with us

technokrata

Érkezőben a Vodafone eddigi legnagyobb tudású okostelefonja

Kütyük

Érkezőben a Vodafone eddigi legnagyobb tudású okostelefonja

A most bejelentett Vodafone v1620 lényegében nem más, mint a korábbi VPA III modell némileg ráncfelvarrt új változata.


A v1620 a hagyományoknak megfelelően a tajvani HTC gyártósorain készül. Lényeges változás, hogy az eddigi 400 MHz-es frekvenciájú processzor átadta a helyét egy jelentősen nagyobb teljesítményű, 520 MHz-es órajelű mikrochipnek, de például a TFT érintőkijelző változatlanul 240×320 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65.536 színárnyalat).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésű kéziszámítógép-mobiltelefon öszvér 125 milliméter hosszú, 72 milliméter széles és 19 milliméter vastag, tömege pedig eléri a 210 grammot. A telefonból sajnos mind az EDGE, mind pedig az UMTS (3G) kimaradt, de legalább a GPRS, a Bluetooth és a Wi-Fi nem hiányzik a támogatott vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül. A korábbi VGA kamera nyugdíjba vonult, és átadta a stafétabotot egy jóval nagyobb felbontású fényképezőgépnek, melynek segítségével immár akár 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb videófelvételek is készíthetők.

A Microsoft féle Windows Mobile 2003 Second Edition for Pocket PC Phone Edition operációs rendszerre épülő Vodafone v1620 3 órás készenléti időt, illetve 8 napos készenléti időt biztosít használója számára. A kicsúsztatható mini QWERTY billentyűzettel felvértezett készülék előreláthatólag hamarosan fel fog bukkanni a kereskedések polcain, a várható árral kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák