Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobiltelefon, mely megméri vércukorszintünket

Kütyük

A mobiltelefon, mely megméri vércukorszintünket

Az LG Electronics most debütált legújabb mobiltelefonjáról elmondható, hogy odafigyel az ember egészségére.


A fejlesztők a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy a KP3400 típusjelzésű speciális készülék jól jön többek közt a diétázóknak és a fogyókúrázóknak, hiszen például arra is képes, hogy egy kis tesztcsík segítségével megmérje a vér cukorszintjét. A telefonhoz teljes körű egészségügyi szolgáltatás is kapcsolódik, melyet a második legnagyobb dél-koreai mobil operátor, a KTF hálózatában lehet igénybe venni.

A kizárólag fehér színben kapható divatos kagylómobil csukott helyzetben 95,3 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24,5 milliméter vastag. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor 200 órás készenléti időt, illetve 200 perces beszélgetési időt biztosít.

A belül elhelyezett fő kijelző 2 colos képátlóval rendelkezik, 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélysége révén több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kiegészítő külső LCD 1,17 colos képátlójú, 96×96 képpontos felbontású és nagy testvéréhez hasonlóan 262 ezer színű. Mindkét display TFT technológiájú.

Az MP3 lejátszó szoftveres, dedikált zenegombos, miniSD (Secure Digital) memóriakártyás LG mobilba egy 1,3 megapixeles felbontású, videófelvevős kamera modul került.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés