Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges négyszögeletes formájú kamerás zenemobil

Kütyük

Különleges négyszögeletes formájú kamerás zenemobil

A BenQ egyik legújabb mobil készüléke legalább annyira hasonlít hordozható digitális zenelejátszóra, vagy digitális fényképezőgépre, mint telefonra.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes BenQ Qube Z2 szögletes formatervet kapott: 66 milliméteres hosszához 66 milliméteres szélesség, illetve 20,7 milliméteres vastagság tartozik, a készülék tömege pedig 106 gramm. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző pontos felbontása egyelőre ismeretlen, azt viszont már most is tudni lehet, hogy a display 18 bites színmélységű, vagyis több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A fontosabb jellemzők közé tartozik a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az 58 MB méretű belső memória, a miniSD (Secure Digital) memóriakártyák révén történő bővíthetőség, valamint az integrált sztereó FM rádió. A vakuval felvértezett digitális fényképezőgép modul ez esetben 1,3 megapixeles felbontású fotók, illetve kisebb videóanyagok felvételére alkalmas.

A GPRS, WAP 2.0 és Java kompatibilis BenQ Qube Z2-ben egy 1.000 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyári adatok szerint 3-5 órás beszélgetési időt, illetve 80-150 órás készenléti időt tesz lehetővé. A BenQ különleges formavilágú újdonságának ajánlott végfelhasználói ára 320 dollár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés