Connect with us

technokrata

2 megapixeles, videófelvevős szétcsúsztatható új mobiltelefon

Kütyük

2 megapixeles, videófelvevős szétcsúsztatható új mobiltelefon

Manapság virágkorukat élik a szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefonok, amivel természetesen többek közt a tajvani BenQ is teljes mértékben tisztában van.


A most debütált BenQ U700 éppen ezért egy belevaló sliderphone, mely elölről szemlélve nem kevés hasonlóságot mutat a Samsung D500-hoz képest. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű újdonságba egy kiváló adottságú folyadékkristályos kijelző került. A TFT technológiájú LCD panel 176×220 pixeles felbontása részletgazdag képi világot, 262 ezer színárnyalata pedig élethű színeket varázsol a szemünk elé.

A BenQ U700 97 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 27 milliméter vastag és 135 gramm tömegű. A telefonba egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került, mely vakuval, valamint MPEG-4 videófelvételi üzemmóddal is rendelkezik. Az elkészült fényképek és videóanyagok a telefon 23 MB-os belső memóriájában tárolhatók el, de ezenkívül akár miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat is képes kezelni a mobil.

A mai elvárásoknak megfelelően a GPRS adatátviteli technológia, a 2.0-s verziójú WAP böngésző, a Java kompatibilitás, valamint az elektronikus levelezési kliens sem hiányzik a szolgáltatási repertoárból.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom