Connect with us

technokrata

T-Mobile: Megasztár döntő élő TV közvetítés mobiltelefonon

Kütyük

T-Mobile: Megasztár döntő élő TV közvetítés mobiltelefonon

A T-Mobile a TV2 népszerű televíziós tehetségkutató műsorának, a Megasztárnak április 30-i döntőjét élőben mobiltelefonokra közvetíti majd.

Így a legnagyobb mobilszolgáltató ügyfelei közül sokan akkor sem maradnak le az év hangjának kiválasztásáról, ha éppen ebben az időben nincsenek televízió közelben.

A 3G hazai bevezetésére készülve a T-Mobile a t-zones WAP-portálján elérhető folyamatos tévéadások mellett a mobil televíziózás terén újabb különlegességgel szolgál. A TV2 Megasztár című műsorának nagy érdeklődéssel várt döntőjét a t-zones-on keresztül mobiltelefonokra közvetíti, így annak minden pillanata követhető lesz a telefonok kijelzőjén is.

A mobilos tévéközvetítést T-Mobile-osok GPRS kapcsolattal és a szolgáltatásra alkalmas mobiltelefonnal érhetik el. Az adatátvitel díját a szolgáltató az előfizetett díjcsomagnak megfelelően, a használat arányában számlázza. Több készülék ma már a GPRS-nél háromszor gyorsabb EDGE kapcsolatra is alkalmas, így a Budapestet és további 5 vidéki várost lefedő adatátviteli megoldással a közvetítés még jobb minőségben nézhető.

A döntő mobiltelefonos közvetítése mellett a műsor ideje alatt WAP-os készülékkel a t-zones nyitó oldalán megjelenő Megasztár rovatban friss hírek és chat interjúk olvashatók, letölthetők a kapcsolódó videofelvételek, csengőhangok és háttérképek. Akik nem rendelkeznek a televíziós közvetítés megtekintésére alkalmas készülékkel, azok a t-zones Megasztár rovatában elérhető chaten keresztül a műsor többi rajongójával cseveghetnek. A Megasztár rovat tartalma a t-zones WAP-portálján jelenleg is elérhető.

˝A TV2 számára ez az együttműködés több szempontból is mintaértékű. Egyfelől kiváló példája annak, hogy hogyan lehet erősíteni a műsormárkákat a legújabb technológiák segítségével. Másrészt támogatja azon célunkat, hogy a legújabb távközlési technológiákon alapuló alternatív felületeinket hatékony integrált márkakommunikációs megoldások keretében vehessék igénybe hirdetőpartnereink˝ – nyilatkozta Várdy Zoltán, a TV2 kereskedelmi igazgatója.

A Megasztár döntő élő mobiltelefonos közvetítését GPRS/EDGE kapcsolaton keresztül a következő készülékekkel lehet megtekinteni: Nokia 3650, Nokia 3660, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia 6630, Nokia 3230, Nokia 6230, Sony Ericsson K700, Sony Ericsson P800, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson P910, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K508i.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom