Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szétnyitható kialakítású, érintőkijelzős Palm okostelefon újdonság

Kütyük

Szétnyitható kialakítású, érintőkijelzős Palm okostelefon újdonság

Júniusban egy Palm szoftveres, széthajtható kialakítású okostelefon újdonság fog megjelenni a piacon.


A manapság megszokottól eltérően nem Microsoft féle Windows Mobile, vagy Symbian, hanem 5.4-es verziójú Palm operációs rendszerre épülő, rejtett antennás kagylómobil 93 milliméter hosszú, 45 milliméter széles, 24 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 110 gramm.

A megfelelő számítási teljesítményt egy ARM 9 OMAP mikroprocesszor biztosítja, ami egyébként 64 MB flashmemória és 32 MB SDRAM társaságában végzi a dolgát. Mondanom sem kell, hogy a készülék memóriája bővíthető: a telefon oldalán elhelyezett slotba miniatűr TransFlash memóriakártyákat lehet behelyezni. A fejlesztők kívülre és belülre is gyönyörű kijelzőt tettek, hiszen mindkét LCD 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni és TFT technológiára épül. A belső display érdekessége, hogy érintésérzékeny, ennek megfelelően pedig egy kis ceruzát is kapunk hozzá.

Az integrált digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megpixeles fotók készíthetők, ezenkívül pedig többek közt vaku, digitális zoom és videófelvételi üzemmód is a felhasználók rendelkezésére áll. Az X-Pro P368 típusjelzésű smartphone-nak muzikalitás terén sincs szégyenkeznivalója, ugyanis egyrészt negyvenszólamú polifunikus hangzása van, másrészt pedig sztereó MP3 lejátszásra is képes. A teljes körű SMS, EMS, MMS és e-mail támogatás, illetve a Word, Excel, PDF és PowerPoint állományokkal való kompatibilitás szinte már magától értetődik. A gyári specifikációk szerint a felhasználók 3 órás beszélgetési időre, illetve mintegy 150 órás készenléti időre számíthatnak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés