Connect with us

Siemens-Canon mobiltelefonos nyomtatás

Kütyük

Siemens-Canon mobiltelefonos nyomtatás

A nagy felbontású fényképezőgéppel rendelkező mobiltelefonok – például a Siemens S65 és SF65 – tulajdonosai ezentúl kábelek és számítógép közbeiktatása nélkül nyomtathatják ki fényképeiket a Canon fotónyomtatóin, többek között a PIXMA iP90-en és a SELPHY DS700-on.

A Siemens-Canon együttműködés a fényképezés és a mobiltelefonok előnyeit egyesíti. A Siemens fényképezős telefonjaival készült képeket hagyományos csatlakozóval, IrDA illetve Bluetooth csatlakozás segítségével közvetlenül átküldhetjük a printerre, amellyel jó minőségű fotókat nyomtathatunk.


A fényképezőgépes mobiltelefonok a világon mindenhol közkedveltek. A nagy felbontású fényképezőgéppel ellátott és jó minőségű képek készítésére alkalmas mobiltelefonok, mint a Siemens S65 és SF65, új távlatokat nyitnak a fotókészítésben, ami a fotós és kommunikációs vállalatok együttműködésének kezdetét jelenti. ˝A Canonnal létrejött együttműködés fontos mérföldkő a Siemens számára a mobiltelefonnal történő fényképkészítésben˝ – hangsúlyozták a Siemens képviselői.

A két technológiai eljárás összehangolásának köszönhetően azonnal meg tudjuk mutatni ismerőseinknek az elkészített képeket vagy fényképalbumokat. A fényképezőgépes Siemens telefonokkal készített fotókat a könnyű, hordozható nyomtatók segítségével bárhol kinyomtathatjuk. A képeket a Canon tintasugaras nyomtatóval 1,3 megapixeles felbontásban nyomtathatjuk ki.

A Canon fényképminőséget produkáló tintasugaras nyomtatói a hitelkártya nagyságútól a hagyományos méretű fotókig számos igényt kielégítve tudnak fényképeket nyomtatni. A legalkalmasabbak a fotós telefonokkal készült képek nyomtatására. ˝A Canon célja, hogy a nyomtatóikkal összehangolható mobileszközök minél szélesebb körben elterjedjenek, és a felhasználói igényekkel összhangban egyre jobb minőségű legyen a nyomtatott tartalom˝ – kommentálta az együttműködést a Canon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő