Connect with us

technokrata

Siemens-Canon mobiltelefonos nyomtatás

Kütyük

Siemens-Canon mobiltelefonos nyomtatás

A nagy felbontású fényképezőgéppel rendelkező mobiltelefonok – például a Siemens S65 és SF65 – tulajdonosai ezentúl kábelek és számítógép közbeiktatása nélkül nyomtathatják ki fényképeiket a Canon fotónyomtatóin, többek között a PIXMA iP90-en és a SELPHY DS700-on.

A Siemens-Canon együttműködés a fényképezés és a mobiltelefonok előnyeit egyesíti. A Siemens fényképezős telefonjaival készült képeket hagyományos csatlakozóval, IrDA illetve Bluetooth csatlakozás segítségével közvetlenül átküldhetjük a printerre, amellyel jó minőségű fotókat nyomtathatunk.


A fényképezőgépes mobiltelefonok a világon mindenhol közkedveltek. A nagy felbontású fényképezőgéppel ellátott és jó minőségű képek készítésére alkalmas mobiltelefonok, mint a Siemens S65 és SF65, új távlatokat nyitnak a fotókészítésben, ami a fotós és kommunikációs vállalatok együttműködésének kezdetét jelenti. ˝A Canonnal létrejött együttműködés fontos mérföldkő a Siemens számára a mobiltelefonnal történő fényképkészítésben˝ – hangsúlyozták a Siemens képviselői.

A két technológiai eljárás összehangolásának köszönhetően azonnal meg tudjuk mutatni ismerőseinknek az elkészített képeket vagy fényképalbumokat. A fényképezőgépes Siemens telefonokkal készített fotókat a könnyű, hordozható nyomtatók segítségével bárhol kinyomtathatjuk. A képeket a Canon tintasugaras nyomtatóval 1,3 megapixeles felbontásban nyomtathatjuk ki.

A Canon fényképminőséget produkáló tintasugaras nyomtatói a hitelkártya nagyságútól a hagyományos méretű fotókig számos igényt kielégítve tudnak fényképeket nyomtatni. A legalkalmasabbak a fotós telefonokkal készült képek nyomtatására. ˝A Canon célja, hogy a nyomtatóikkal összehangolható mobileszközök minél szélesebb körben elterjedjenek, és a felhasználói igényekkel összhangban egyre jobb minőségű legyen a nyomtatott tartalom˝ – kommentálta az együttműködést a Canon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom