Connect with us

technokrata

Motorola iRadio: új zenei szolgáltatás mobiltelefonokra

Kütyük

Motorola iRadio: új zenei szolgáltatás mobiltelefonokra

A Motorola hamarosan beindítja legújabb mobiltelefon zenei szolgáltatását, az iRadio-t.

A szolgáltatás keretein belül zenéket tölthetünk le otthoni személyi számítógépünke, majd átmásolhatjuk őket a mobiltelefonunkra, illetve akár az autónk hifijén is hallgathatjuk azokat. Az amerikai székhelyű vállalat munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az iRadio-t azért indítja el a Motorola, mert úgy véli, hogy az úgynevezett ˝hordozható zenék˝ mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek ékes bizonyítéka az Apple Computer-féle iPod hordozható digitális zenelejátszó, illetve a Sirius Satellite Radio és az XM Satellite Radio sikere.

Az iRadio segítségével a regisztrált előfizetők egyszerre maximum 10 órányi zenei felvételt tölthetnek le, a szolgáltatás havidíja pedig 5-7 dollár lesz. Összehasonlításképp, a Sirius és XM rádiók több mint 100 csatornát biztosítanak havi 13 dollár ellenében, a korlátlan Napster Internet szolgáltatás pedig 15 dolláros havidíjat ró az előfizetőkre. Az Apple iTunes szolgáltatás keretein belül letöltött zeneszámok darabja 0,99 dollárba kerül.

Az iRadio-t használni kívánóknak további befektetésre is szükségük lesz, ugyanis a szolgáltatás igénybevételéhez kell még egy olyan, körülbelül 200 dolláros, középkategóriás Motorola mobiltelefon, melyben legalább 256 MB memória van, illetve fel van vértezve az iRadio szoftverrel és Bluetooth kompatibilis. A Motorola az Egyesült Államokban május közepén tervezi beindítani az iRadio első tesztjeit, a kereskedelmi szolgáltatás pedig várhatóan valamikor az idei esztendő utolsó negyedévében indul majd útjára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő