Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG G912: rendkívül lapos, multimédiás új kamerás mobil

Kütyük

LG G912: rendkívül lapos, multimédiás új kamerás mobil

A napokban felbukkantak egy vadonatúj, fejlett multimédiás szolgáltatásokkal felvértezett LG mobiltelefon első kémfotói.


Az LG G912 típusjelzéssel ellátott új jövevény elsősorban rendkívül vékony kialakításáról ismerszik meg, noha e tekintetben azért nem veheti fel a versenyt a Motorola féle ultra-vékony V3 RAZR-rel.

A telefon nagy felbontású kijelzőjét tartalmazó felső rész nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, tehát a Nokia 6260-ashoz hasonlóan akár kifelé is tekinthet az LCD. Az említett Nokia modelltől eltérően itt egy külső külső kijelzőt is találunk, mely alatt három, dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők. A készülék hatvannégy szólamú polifonikus hangzásvilággal és fejlett MP3 lejátszó alkalmazással büszkélkedhet.

Zenéket USB csatlakozáson, vagy pedig Bluetooth interfészen keresztül lehet rátölteni a telefonra, végül de nem utolsó sorban pedig a hátlapba integrált nagy felbontású, megapixeles digitális fényképezőgépről is szólnunk kell. Az LG G912 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés