Connect with us

Jön, jön, jön: a Motorola első iTunes zenemobilja

Kütyük

Jön, jön, jön: a Motorola első iTunes zenemobilja

A Motorola munkatársai megerősítették, hogy hamarosan meg fog jelenni a piacon egy az Apple-féle iTunes zenei szolgáltatással kompatibilis új mobiltelefon.

Ed Zander, a vállalat vezetője a vállalat negyedéves eredményeinek ismertetését követően azt nyilatkozta, hogy az első Motorola iTunes mobil készülék várhatóan néhány hónapon belül elérhető lesz.

Zander elmondta, hogy a Motorola sikere elsősorban abban rejlik, hogy az ultravékony RAZR modellekhez hasonló innovatív készülékekkel nem kevés borsot tud törni a konkurensek, így például a piacvezető Nokia orra alá. Emberünk ezenkívül nagy jövőt szán a nemrégiben bejelentett és a piacon hamarosan felbukkanó PEBL és SLIVR modelleknek, melyek a piac felső-középső szegmensében fognak versenyezni a riválisokkal.

A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Motorola eredetileg azt tervezte, hogy a március közepén Hannoverben megrendezett CeBIT 2005 szakkiállításon jelenti be az Apple-lel történő együttműködésének első gyümölcsét, egy iTunes-képes mobilt, erre azonban különböző okokból kifolyólag mégsem került sor. Egyes források azt gyanítják, hogy bár a készülék fejlesztési munkálatai már rendben befejeződtek, a Motorola és a mobil zeneforgalmazásból komoly bevételekre számító operátorok között bizonyos nézeteltérések vannak, és emiatt húzódik a telefon bemutatása. Magáról a készülékről egyébként jelenleg vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az eddigiekben inkább csak találgatások (E399, E790) láttak napvilágot vele kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő