Connect with us

technokrata

Hölgyeknek szánt vadonatúj Siemens divattelefon + egy különleges parfüm!

Kütyük

Hölgyeknek szánt vadonatúj Siemens divattelefon + egy különleges parfüm!

A Siemens első, nők által és kifejezetten nőknek tervezett mobiltelefonja és különleges parfümje a divat fővárosában, Párizsban debütált.

A márciusi CeBIT-en már bemutatott CL75 fejlesztői mind technikai, mind esztétikai szempontból a hölgyek különleges igényeinek megfelelően alakították ki a legújabb divattrendet követő, virágmotívumokkal díszített készüléket, amely a mai modern nő tökéletes öltözködési kiegészítője lehet. A Siemens a világ egyik vezető illatszakértőjét, Roja Dove-ot kérte fel, hogy a telefonról szerzett benyomásai alapján készítsen új parfümöt, amely a multimédiás készülék nőiességét tükrözi.


A divat a Siemens márkafilozófiájának egyik központi eleme, piacon lévő termékei közül néhány már jól ötvözi a nőies megjelenést és a technikai tudást. A vállalatot az Új Romantika korszaka és a vevőkkel végzett felmérések egy forradalmian új, kizárólag nőknek szánt mobiltelefon kifejlesztésére ösztönözték. A kifinomult stílusú szétnyitható készülék a nőies elegancia és a fejlett multimédiás szolgáltatások tökéletes kombinációja.

A legtöbb szétnyitható telefon férfiaknak és nőknek készül, így azok többnyire a szokásos ezüst árnyalatokban kaphatóak. A Siemens célcsoportjának jelentős hányadát a divat iránt elkötelezett, fiatal, független nők alkotják. A megkérdezett nők válaszaiból az derült ki, hogy trendi, a napjainkban kapható divatmagazinok csillogó stílusához passzoló telefont szerettek volna látni. A Siemens CL75 igazán nőies és elegáns mobiltelefon a piacon, ezt tükrözik különleges, díszítő virágmotívumai is. A készülék púderes dobozhoz hasonlító formája és tükörként is használható belső kijelzője a bizonyíték arra, hogy a Siemens a nők bőrébe bújva fejlesztette ki a mobiltelefont.
A nőiesség megjelenítéséhez kapcsolódóan kézenfekvőnek tűnt egy különleges parfüm megalkotásának ötlete. A Siemens Roja Dove-val, a világ egyik vezető illatszakértőjével működött együtt a CL75 fontosabb jellemzőit tükröző parfüm kifejlesztésében. Roja a Champs-Elysées-en lévő Belle Epoque Guerlain divatüzletben kezdte a szakmát, majd itt dolgozott évekig, nemrég pedig megnyitotta saját londoni üzletét. Szakmai tudásának és elkötelezettségének köszönhetően született meg a CL75 parfüm.

Az illatválasztás során Roja egyedülálló módszert, az úgynevezett ˝illat-személyiségelemzést˝ használta, amely során az illatokat az egyén meghatározó tulajdonságaihoz igazítják. A parfümkreátor citromolajból, levendulából, szantálfából, muskátliból és kamillából álló romantikus illatkeveréket használt a parfüm összeállításához, amely a CL75 virágmintázatát és nőies megjelenését képviseli. Roja egy finom és megfoghatatlan dolgot, az illatot ˝vegyítette˝ egy technológiailag fejlett eszközzel, a mobiltelefonnal, hogy létrehozza a nőiesség modern megtestesülését: egy kifinomult és magával ragadó parfümöt.

A női nem képviselői szükségesnek érzik, hogy kimutassák és közöljék érzelmeiket. A nőies köntösbe bújtatott multimédiás szolgáltatásokat kínáló CL75-öt a női felhasználók kívánságainak és igényeinek megfelelően alakították ki. Piros selyemvirágokkal díszített karcsú, ovális alakja valamint króm alkatrészei varázsolják a telefont stílusos kommunikációs társsá. A készülék belső kijelzője zsebtükörként is használható, így az esti randi előtt ellenőrizhetjük és korrigálhatjuk sminkünket. A mindössze 87x44x23 milliméter nagyságú és 90 gramm súlyú mobiltelefon könnyedén elfér bármelyik női táskában.

A technológiai újdonságokkal, négyszeres zoom-os, beépített VGA digitális kamerával rendelkező háromsávos készülék külső kijelzője önarcképek készítésekor keresőként is funkcionál. A fényképek és videofelvételek a 262 ezer színű, 128×160 pixel felbontású, nagyméretű belső kijelzőn élethű minőségben jelennek meg. A fotók, videók, szöveges üzenetek, címek és időpontok tárolására 11 MB memória áll rendelkezésünkre.

A CL75 számos lehetőséget nyújt arra, hogy a modern nő folyamatos kapcsolatot tudjon tartani környezetével: a telefonnal rövid szöveges és multimédiás üzeneteket küldhetünk és fogadhatunk, használhatjuk az azonnali üzenetküldési funkciót – szolgáltatótól függően, valamint SMS-ben cseveghetünk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő