Connect with us

technokrata

GPS navigációs, gyönyörű kijelzős új Samsung mobiltelefon

Kütyük

GPS navigációs, gyönyörű kijelzős új Samsung mobiltelefon

A Samsung most debütált legújabb mobil készüléke lényegében mindent tud, amit egy telefonnak 2005-ben tudnia kell.


A széthajtható kialakítású, külső antennás Samsung SPH-S1100 csukott állapotban 88,7 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 25,3 milliméter vastag és 121,7 gramm tömegű. A CDMA2000 1x és PCS rendszerekben használható telefonba többek közt egy GPS modul is került, így segítségével akár navigációs szolgáltatásokat is igénybe vehetünk.

Samsung mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy mindkét kijelző gyönyörű vizuális világot tár a szemünk elé. A belső TFT folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles (QVGA) felbontással, illetve 18 bites színmélységgel, vagyis nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalattal büszkélkedhet. A külső LCD a legfejlettebb OLED technológiára épül, 96×96 képpontos felbontású és 65.536 színt képes megjeleníteni. A felső élen elhelyezett digitális fényképezőgép 1 megapixeles felbontással bír, optikája pedig 180 fokban elforgatható. A vakus kamera digitális zoommal és videófelvételi funkcióval is rendelkezik. A képek és videók nem csak a belső memóriában, hanem TransFlash memóriakártyákon is eltárolhatók.

A Samsung SPH-S1100 kapcsán szólnunk kell még továbbá a hatvannégy szólamú polifóniáról, az MP3 lejátszó alkalmazásról, a kihangosítási lehetőségről, az infravörös portról, az USB interfészről, valamint a nagykapacitású, hívóképes telefonkönyvről. A telefon 250 órás készenléti idővel és 3,5 órás beszélgetési idővel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák