Connect with us

technokrata

Formabontó kialakítású, innovatív új mobiltelefon

Kütyük

Formabontó kialakítású, innovatív új mobiltelefon

A Pantechnek ismét sikerült egy formabontó kialakítású mobiltelefonnal előrukkolnia.


Az egyelőre csak és kizárólag a dél-koreai SK Telecom mobil operátor kínálatában fellelhető, Pantech PT-S100 típusjelzésű újdonság 100,8 milliméter hosszú, 58,1 milliméter széles, 18,9 milliméter vastag, tömege pedig 123 gramm.

Érdekesség, hogy a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk a szokásostól eltérően nem alul, hanem a kijelző két oldalán kaptak helyet. Az LCD alatt csak az ötállású navigációs gomb, illetve néhány funkciógomb található, és ez az alsó rész elforgatható a felső résztől, oldalában pedig ott figyel egy 1,3 megapixeles felbontású beépített digitális fényképezőgép. Utóbbi segítségével nem csak fényképek, hanem akár MPEG4 formátumú videóanyagok is készíthetők. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása sajnos egyelőre ismeretlen, azt viszont tudni lehet, hogy a display nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A Pantech PT-S100 a fejlett Text to Speech technológiának köszönhetően akár SMS felolvasására is alkalmas, a sztereó FM rádióvevő, az MP3 lejátszó alkalmazás, a Music on Demand (MoD) képesség és a hatvannégy szólamú polifónia pedig már csak hab a tortán. A készülék egyébként 155 perces beszélgetési időt, illetve 160 órás készenléti időt biztosít használója számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák