Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: szétcsúsztatható megapixeles kamerás mobil a Philips-től!

Kütyük

Exkluzív: szétcsúsztatható megapixeles kamerás mobil a Philips-től!

A holland tervezők a sok széthajtható mobiltelefon után most egy szétcsúsztatható modellt adtak ki kezeik közül.


Külsejét tekintve a Philips 960 típusjelzésű újdonság leginkább a Samsung D500-hoz hasonlatos, a konkrét méretadatok azonban egyelőre sajnos még ismeretlenek.

A telefonba szerelt, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző egy első osztályú darab, hiszen egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, másrészt pedig nem kevesebb mint 262.144 színárnyalatot tud megjeleníteni. Az integrált digitális fényképezőgép ez esetben 1,3 megapixeles fotók, illetve CIF felbontású videóanyagok felvételére képes, és ezeket a belső memórián kívül miniSD (Secure Digital) memóriakártyákra is el tudja menteni.

Sokak számára fontos lehet, hogy a háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Philips 960 végre már nem csak a jó öreg GPRS Class 10, hanem emellett a jóval gyorsabb EDGE vezeték nélküli adatátviteli technológiát is támogatja, igaz az UMTS (3G) még kimaradt a telefonból. Szerencsére a Bluetooth kompatibilitásról és az MP3 lejátszóról nem kell lemondanunk, és természetesen az xHTML kompatibilis WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 interfész és az USB csatlakozó is a készülék részét képezi. A Philips 960 lítium-ion akkumulátora egyébként 900 mAh kapacitással bír.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés