Connect with us

Unatkozunk? Társalogjunk a mobiltelefonos virtuális csevelypartnerrel!

Kütyük

Unatkozunk? Társalogjunk a mobiltelefonos virtuális csevelypartnerrel!

Unatkozunk, és nincs senki, akit fel tudnánk hívni, vagy akivel chatelni tudnánk? A megoldás: társalogjunk a saját mobiltelefonunkkal!


A dél-koreai SK Telecom mobiltelefon operátor legújabb szolgáltatásának lényege, hogy az unatkozó előfizetők számára virtuális, de meglepően intelligens beszélgetőtársat biztosít. A szolgáltatást használók a telefonuk kijelzőjén kiválaszthatják, hogy milyen típusú karakterrel szeretnének beszélgetést folytatni. A virtuális csevegőpartnerrel a billentyűzeten bevitt karakterek segítségével lehet kommunikálni, és a fejlesztők szerint a rendszer olyan fejlett, hogy lényegében bármely, helyesen beírt nyelvtani kifejezést képes megérteni. Amennyiben esetleg valamit mégsem képes feldolgozni, arra kéri az embert, hogy tanítsa meg neki, hogy pontosan mit is jelent az az adott kifejezés.

Az újszerű szolgáltatás jelenleg három mobiltelefon típus segítségével vehető igénybe, melyek konkrétan az LG féle SD340-es és SD870-es modellek, valamint a Samsung féle SCH-V650-es készülék. Az SK Telecom munkatársai szerint ez a három telefon elég ahhoz, hogy a szolgáltatást útjára tudják indítani, de a közeljövőben huszonöt további kompatibilis mobil fog megjelenni a piacon.

A helyfüggő technológiákra épülő virtuális beszélgetőpartner egyébként információszerzéshez és kereséshez is felhasználható, tehát például megkérdezhető tőle, hogy hol találjuk a legközelebbi éttermet, illetve, hogy milyen idő lesz az elkövetkezendő napokban. Az elsősorban a 25-35 éves korosztálynak szánt szolgáltatás havidíja 1.200 won, vagyis mintegy 225 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő