Connect with us

technokrata

Hölgyek figyelem! Itt a Samsung legújabb női mobilja!

Kütyük

Hölgyek figyelem! Itt a Samsung legújabb női mobilja!

Az SGH-E530 egy felső kategóriás, nők számára tervezett készülék, amely a legkorszerűbb szolgáltatásokon túl olyan kiegészítőket kínál, mint például a kalóriatáblázat, a magasság/súly arány kiszámító, a bioritmus mérő, a speciális naptár, a bevásárló lista vagy a mértékegység átváltó program.


A Samsung SGH-E530 készüléke egy kifejezetten a gyengébb nem számára tervezett telefon. Izgalmas szín- és formavilágával biztosan elnyeri a hölgyek tetszését. A női fogyasztókat megcélzó telefonok tervezői általában a termék vonzó külsejére helyezik a hangsúlyt, gyakran elhanyagolva a funkcionalitást és a legfejlettebb szolgáltatások beépítését a modellekbe. Ez valószínűleg abból a téves feltételezésből származik, hogy a nők számára az egyszerűbb, kevésbé korszerű technológiák is megfelelnek.

A Samsung – szakítva ezzel a hiedelemmel – 1 megapixeles digitális kamerával, 262 ezer színt megjelenítő belső kijelzővel, Bluetooth technológiával és zenelejátszóval látta el új, kagylóhéj formájú modelljét. A kamera egyébként mozgókép felvételek készítésére is alkalmas. A készülékben olyan, női igényekre szabott szolgáltatások is helyet kaptak, mint a kalóriatáblázat, a magasság/súly arány kiszámító, a bioritmus mérő, a speciális naptár, a bevásárló lista, vagy a mértékegység átváltó program.

SGH-E530 specifikációk:
-262.144 színű belső kijelző
-65.565 színű külső kijelző
-Beépített 1 megapixeles kamera vakuval
-Videofelvétel és lejátszás, videóletöltés
-MP3/AAC lejátszás
-JAVA alkalmazások (MIDP 2.0)
-MMS, GPRS, WAP 2.0
-Bluetooth
-64 szólamú polifonikus csengőhangok
-E-mail kliens
-Nőknek dedikált funkciók
-900/1800/1900 MHz
-85,9×42,2×27 mm
-86 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák