Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sagem myX-8 csúcsmobil a helyesen válaszolóknak

Kütyük

Sagem myX-8 csúcsmobil a helyesen válaszolóknak

Lezajlott a Magyar Telefonkönyv Kiadó Társaság által szervezett Arany Oldalak nyereményjáték díjátadása, melyen a nyertesek a Sagem csúcskategóriás mobiltelefonját vehették át.

Az 5 héten át tartó játék során több televízió csatornán Vágó István tett fel kérdéseket a megújult Arany Oldalakkal kapcsolatban, és ugyanezek a kérdések megjelentek az Interneten is.A helyes választ eltalálók között hetente 5 darab myX-8-as típusú Sagem telefonkészüléket sorsoltak ki.


A Sagem irodaházában szervezett díjátadón Dr. Keresztesi Péter az MTT marketing és PR igazgatója és Huber Szabolcs a Sagem Magyarország Kft. GSM üzletágvezetője köszöntötték a résztvevőket, majd adták át a készülékeket a szerencsés nyerteseknek.

Dr. Keresztesi Péter: ˝Játékunk célja az volt, hogy egy ismert és népszerű televíziós személyiség részvételével játékos formában hívjuk fel a figyelmet arra, hogy cégünk piacvezető szakmai telefonkönyve, az Arany Oldalak számos olyan tartalmi és formai átalakításon ment keresztül, amely révén a felhasználók milliói egy még hasznosabb, még jobban kezelhető, még tartalmasabb segédeszközt vehetnek kézbe. Nagyon örültünk, hogy Vágó István vállalta a játékvezetést és reméljük, hogy a játék kapcsán minél többen kapnak majd kedvet ahhoz, hogy belelapozzanak az Arany Oldalakba és használják a megújult kiadványt. A játéknak nincs vége, további két forduló következik május-június, illetve szeptember-október hónapokban. A Sagem idehaza talán még kevésbé ismert márka, de megbízható, magas színvonalú termékeivel külföldön már bizonyított és ideális partnernek bizonyult a játék támogatásához˝.

Huber Szabolcs: ˝Örülünk, hogy az MTT bennünk talált társra az Arany Oldalak játék első fordulójában. A csúcskategóriás Sagem myX-8 megapixeles kamerájával és multimédiás tulajdonságaival tökéletes választás volt az Arany Oldalak naprakész, informatív koncepciójához˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés