Connect with us

Sagem myX-8 csúcsmobil a helyesen válaszolóknak

Kütyük

Sagem myX-8 csúcsmobil a helyesen válaszolóknak

Lezajlott a Magyar Telefonkönyv Kiadó Társaság által szervezett Arany Oldalak nyereményjáték díjátadása, melyen a nyertesek a Sagem csúcskategóriás mobiltelefonját vehették át.

Az 5 héten át tartó játék során több televízió csatornán Vágó István tett fel kérdéseket a megújult Arany Oldalakkal kapcsolatban, és ugyanezek a kérdések megjelentek az Interneten is.A helyes választ eltalálók között hetente 5 darab myX-8-as típusú Sagem telefonkészüléket sorsoltak ki.


A Sagem irodaházában szervezett díjátadón Dr. Keresztesi Péter az MTT marketing és PR igazgatója és Huber Szabolcs a Sagem Magyarország Kft. GSM üzletágvezetője köszöntötték a résztvevőket, majd adták át a készülékeket a szerencsés nyerteseknek.

Dr. Keresztesi Péter: ˝Játékunk célja az volt, hogy egy ismert és népszerű televíziós személyiség részvételével játékos formában hívjuk fel a figyelmet arra, hogy cégünk piacvezető szakmai telefonkönyve, az Arany Oldalak számos olyan tartalmi és formai átalakításon ment keresztül, amely révén a felhasználók milliói egy még hasznosabb, még jobban kezelhető, még tartalmasabb segédeszközt vehetnek kézbe. Nagyon örültünk, hogy Vágó István vállalta a játékvezetést és reméljük, hogy a játék kapcsán minél többen kapnak majd kedvet ahhoz, hogy belelapozzanak az Arany Oldalakba és használják a megújult kiadványt. A játéknak nincs vége, további két forduló következik május-június, illetve szeptember-október hónapokban. A Sagem idehaza talán még kevésbé ismert márka, de megbízható, magas színvonalú termékeivel külföldön már bizonyított és ideális partnernek bizonyult a játék támogatásához˝.

Huber Szabolcs: ˝Örülünk, hogy az MTT bennünk talált társra az Arany Oldalak játék első fordulójában. A csúcskategóriás Sagem myX-8 megapixeles kamerájával és multimédiás tulajdonságaival tökéletes választás volt az Arany Oldalak naprakész, informatív koncepciójához˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő