Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közel 1100 diák egy új magyar, online versenyen

Kütyük

Közel 1100 diák egy új magyar, online versenyen

350 csapat részvételével elindult a legújabb internetes verseny, amely a mozgókép világába repíti a résztvevőket.

A tavalyi Professzor X verseny után, a UPC Magyarország Kft. a Coedu Távoktatási Kft-vel és az Oktopusz Alapítvánnyal együttműködve megrendezte legújabb megmérettetését, a Luis de Filmez Mozgóképzelőerő versenyt. 1100 diák 523 különböző településről 350 csapatot alkotva jelentkezett a megmérettetésre a verseny hivatalos honlapján. A szervezők nagy örömére Romániában, Szlovákiában és Ausztriában élő magyar diákok is indulnak a versenyen. Idén a filmek felé irányítják a szervezők a versenyben résztvevő diákok figyelmét. A verseny célja kreatív feladatok segítségével bevezetni a fiatalokat a filmkészítés rejtelmeibe, megtanítani őket a forgatókönyvírás mesterségére, valamint önálló produkciók készítésére ösztönözni a résztvevőket. A versenyben nem a technikai felkészültséget, hanem az ötleteket, a csapatmunkát és a kreativitást értékeli a szakmai zsűri.

Az 5 fordulós és 3 hónapos verseny alatt a 3 mondatos filmötlettől egészen a dialógusokkal bővített forgatókönyv elkészítéséig sok kihívás vár a csoportokra. A fordulók teljesítéséhez többek között használniuk kell mobiltelefonjukat, az internetet, kamerát, videó-lejátszót és saját eszüket.

A versenyzők filmötleteiket az alábbi kategóriákban adhatják le:
– krimi
– vígjáték
– művészfilm
– ember és természet
– extrém sportok
– „it´s showtime!”
– az ízek birodalma

Filmez úr emberei feladatokban és kihívásokban bővelkedő versenyben teszik próbára a jelentkezőket. Az a csoport, amelyik a legjobban helytáll, nyeri meg a Luis de Filmez Production támogatását és juthat el Hollywoodba. A második csapat tagjai egy-egy értékes digitális kamerával lesznek gazdagabbak, míg a harmadik csapat diákjai egy-egy névre szóló rendezői széket vihetnek haza a díjkiosztó után.

A három, legtöbb diákot indító iskola különdíjban részesül, egy darab egy éves UPC Direct előfizetés a hozzátartozó technikai eszközökkel lesz a jutalmuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés