Connect with us

technokrata

Közel 1100 diák egy új magyar, online versenyen

Kütyük

Közel 1100 diák egy új magyar, online versenyen

350 csapat részvételével elindult a legújabb internetes verseny, amely a mozgókép világába repíti a résztvevőket.

A tavalyi Professzor X verseny után, a UPC Magyarország Kft. a Coedu Távoktatási Kft-vel és az Oktopusz Alapítvánnyal együttműködve megrendezte legújabb megmérettetését, a Luis de Filmez Mozgóképzelőerő versenyt. 1100 diák 523 különböző településről 350 csapatot alkotva jelentkezett a megmérettetésre a verseny hivatalos honlapján. A szervezők nagy örömére Romániában, Szlovákiában és Ausztriában élő magyar diákok is indulnak a versenyen. Idén a filmek felé irányítják a szervezők a versenyben résztvevő diákok figyelmét. A verseny célja kreatív feladatok segítségével bevezetni a fiatalokat a filmkészítés rejtelmeibe, megtanítani őket a forgatókönyvírás mesterségére, valamint önálló produkciók készítésére ösztönözni a résztvevőket. A versenyben nem a technikai felkészültséget, hanem az ötleteket, a csapatmunkát és a kreativitást értékeli a szakmai zsűri.

Az 5 fordulós és 3 hónapos verseny alatt a 3 mondatos filmötlettől egészen a dialógusokkal bővített forgatókönyv elkészítéséig sok kihívás vár a csoportokra. A fordulók teljesítéséhez többek között használniuk kell mobiltelefonjukat, az internetet, kamerát, videó-lejátszót és saját eszüket.

A versenyzők filmötleteiket az alábbi kategóriákban adhatják le:
– krimi
– vígjáték
– művészfilm
– ember és természet
– extrém sportok
– „it´s showtime!”
– az ízek birodalma

Filmez úr emberei feladatokban és kihívásokban bővelkedő versenyben teszik próbára a jelentkezőket. Az a csoport, amelyik a legjobban helytáll, nyeri meg a Luis de Filmez Production támogatását és juthat el Hollywoodba. A második csapat tagjai egy-egy értékes digitális kamerával lesznek gazdagabbak, míg a harmadik csapat diákjai egy-egy névre szóló rendezői széket vihetnek haza a díjkiosztó után.

A három, legtöbb diákot indító iskola különdíjban részesül, egy darab egy éves UPC Direct előfizetés a hozzátartozó technikai eszközökkel lesz a jutalmuk.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő