Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: 2 megapixeles kamerás, érintőkijelzős kagylómobil a Philips-től!

Kütyük

Exkluzív: 2 megapixeles kamerás, érintőkijelzős kagylómobil a Philips-től!

A Philips hamarosan piacra dobja legújabb mobiltelefonját, mely elsősorban különleges kialakításáról és nagy felbontású kamerájáról ismerszik majd meg.


A Philips 868 típusjelzésű új jövevény annak a Philips 760-nak a közvetlen utódja, mely tulajdonképpen nem volt más, mint a Siemens SF65 ikertestvére. A holland fejlesztők úgy gondolták, hogy itt az ideje túllépni a 760-as készülék kamerája által biztosított 1,3 megapixeles felbontáson, így a Philips 868-ba már egy nem kevesebb mint 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került. A kamera egyébiránt többek közt vakuval, illetve QCIF felbontású mozgókép felvételi funkcióval is fel van vértezve. Az elkészült felvételek egyrészt a 8 MB méretű belső memóriában, másrészt pedig a telefon bővítőslotjába helyezett miniSD (Secure Digital) memóriakártyákon tárolhatók el. Ezen kártyákon MP3 zeneszámokat is tárolhatunk, ugyanis a telefon fejlett zenelejátszási szolgáltatásokkal büszkélkedhet.

A fényképezőgépen kívül a kijelző is komoly fejlődésen ment keresztül. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző immár nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, és ehhez a 18 bites színmélységhez ezúttal 176×220 pixeles felbontás tartozik. A külső LCD ugyan csak cSTN technológiájú, viszont 65 ezer színárnyalatú és 96×64 képpontos felbontású. A display-t tartalmazó előlap az elődhöz hasonlóan nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható, ráadásul a főkijelző érintésérzékeny és ennek megfelelően egy kis toll is jár hozzá.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésű, széthajtható kialakítású Philips 868 alaphelyzetben 92 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 26 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 110 gramm. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári specifikációk szerint maximum 150 órás készenléti időt, illetve 330 perces beszélgetési időt biztosít. A telefonból természetesen a WAP 2.0 böngésző és a Bluetooth kontroller sem hiányzik. A várható árral kapcsolatban egyelőre sajnos még nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés