Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung lemásolta az ultra-vékony Motorola V3-as mobilt?

Kütyük

A Samsung lemásolta az ultra-vékony Motorola V3-as mobilt?

Napvilágot látott néhány kémfotó a Samsung egyik közeljövőben érkező, igen csak érdekes új mobiltelefonjáról.


A keresztségben Samsung SCH-V740 kapott készülék kapcsán talán az a legérdekesebb, hogy külsőre vajmi kevés különbség fedezhető fel közte és a Motorola által tavaly nyáron bejelentett V3 RAZR modell között. A dél-koreaiak vélhetően megirigyelték azt a sikert, amit az amerikai vállalat az elmúlt hónapokban elért az ultra-vékony V3-mal, és lényegében egy az egyben lemásolták, illetve némileg továbbfejlesztették azt.

A széthajtható kialakítással rendelkező Samsung SCH-V740 elölről nézve annyiban különbözik a V3-tól, hogy a felhajtható előlap teljesen leér a készülék alsó éléig, illetve, hogy kívül három darab dedikált zenelejátszó gomb kapott rajta helyet. Ugyancsak lényeges különbség, hogy a telefon bal oldalán egy memóriabővítőhelyet találunk, ami ugyebár nem volt a Motorola sikermodelljén, illetve, hogy a felső részen elhelyezett digitális fényképezőgép optikája 180 fokban forgatható.

A Samsung SCH-V740 további specifikációi (méretek, ár, megjelenési időpont) egyelőre ismeretlenek, de amint megtudunk valamit, azonnal közzé fogjuk tenni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés