Connect with us

technokrata

Samsung SCH-W120: abszolút nem válogatós új 3G mobil

Kütyük

Samsung SCH-W120: abszolút nem válogatós új 3G mobil

A Samsung Electronics legújabb mobiltelefonját mind az európai, mind pedig a világ más részein üzemeltetett harmadik generációs (3G) hálózatokban használni lehet.


A Samsung SCH-W120 az európai W-CDMA és a többek közt például Dél-Koreában használt CDMA 2000 szabványt is támogatja. A vállalat munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy ez a világ első olyan készüléke, mely zökkenőmentes handoverre képes a két 3G technológia között.

A szétnyitható kialakítású telefon integrált digitális fényképezőgépe egy 1,3 megapixeles felbontású képérzékelőre épül, melynek segítségével nem csak állóképek, hanem akár 1 óra időtartamú videóanyagok is felvehetők. Modern készülékről lévén szó, természetesen az MP3 lejátszó alkalmazás sem hiányzik a repertoárból. A fejlesztők egyébként felhívták a figyelmet arra, hogy az SCH-W120 mindössze 120 grammot nyom a mérlegen, szemben a hasonló kategóriás 3G mobilok átlagosan 150 grammos tömegével.

A Samsung újdonság korántsem számít olcsó mulatságnak, a készülékért ugyanis 800 ezer dél-koreai wont, vagyis több mint 150 ezer forintot kérnek el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák