Connect with us

technokrata

Nokia kommunikátorra hajazó új LG mobiltelefon

Kütyük

Nokia kommunikátorra hajazó új LG mobiltelefon

Az LG a jelek szerint megirigyelte a Nokia féle kommunikátor készülékek sikerét, hiszen az LG E910 komoly hasonlóságot mutat a 9300-val, illetve a 9500-val.


A feltörekvő dél-koreai gyártó újdonsága alaphelyzetben úgy néz ki, mint bármely hagyományos mobiltelefon, hosszirányban szétnyitva viszont gyorsan Nokia kommunikátor utánérzése lesz az embernek.

Az LG fejlesztői a Nokiától eltérően nem annyira az irodai munkára, hanem inkább a multimédiára hegyezték ki a készüléket, melynek ékes bizonyítéka, hogy a belső kijelző jobb és bal oldalán méretes hangszórók kaptak helyet. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző felbontása egyelőre ismeretlen, azt viszont már most tudni lehet, hogy a panel több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A display alatt egyébiránt egy teljes értékű QWERTY billentyűzetet találunk, mellette pedig egy 5 állású navigációs gombot.

Nekünk, azaz európai mobilosoknak rossz hír, hogy az LG E910 sajnos csak CDMA hálózatokban használható, és egyelőre nincs hír arról, hogy a telefonból esetleg GSM változat is készülne. A telefon ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek