Connect with us

technokrata

Motorola MPx: nyugodj békében!

Kütyük

Motorola MPx: nyugodj békében!

Immár hivatalos: korábbi terveivel ellentétben a Motorola nem vezeti be a piacra a sokak által várva várt MPx okostelefont.


Az amerikai székhelyű vállalat egyik munkatársa megerősítette azon korábban napvilágot látott információkat, mely szerint a Motorola fel kíván hagyni az MPx nevezetű Windows Mobile Pocket PC eszköz gyártásával. Mint ismeretes, a különleges adottságokkal rendelkező kis masina nemrégiben felbukkant Malajziában és néhány egyéb ázsiai ország piacán, azonban nagyobb számban a világon sehol sem volt kapható. Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy az MPx egy igazi hamvába halt mobil projekt, melytől sokan sokat vártunk.

A Motorola munkatársa elmondta, hogy a 749 eurós MPx néhány kereskedőnél egy darabig még kapható lesz, ezenkívül pedig a vállalat arra használja majd a készüléket, hogy minden korábbinál alaposabban felmérje a piaci igényeket. A Motorola ezen tapasztalatokra építkezve a jövőben újabb hasonló modelleket kíván kifejleszteni, és továbbra is elkötelezett híve a Windows Mobile operációs rendszernek, illetve a professzionális mobil eszközök piacának.

A Motorola egyúttal határozottan cáfolja azon értesüléseket, melyek szerint a közeljövőben esetlegesen felhagyna az MPx220-as okostelefon gyártásával. Ez utóbbi készülék egyébként tegnaptól kapható a Pannon GSM-nél.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő