Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola MPx: nyugodj békében!

Kütyük

Motorola MPx: nyugodj békében!

Immár hivatalos: korábbi terveivel ellentétben a Motorola nem vezeti be a piacra a sokak által várva várt MPx okostelefont.


Az amerikai székhelyű vállalat egyik munkatársa megerősítette azon korábban napvilágot látott információkat, mely szerint a Motorola fel kíván hagyni az MPx nevezetű Windows Mobile Pocket PC eszköz gyártásával. Mint ismeretes, a különleges adottságokkal rendelkező kis masina nemrégiben felbukkant Malajziában és néhány egyéb ázsiai ország piacán, azonban nagyobb számban a világon sehol sem volt kapható. Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy az MPx egy igazi hamvába halt mobil projekt, melytől sokan sokat vártunk.

A Motorola munkatársa elmondta, hogy a 749 eurós MPx néhány kereskedőnél egy darabig még kapható lesz, ezenkívül pedig a vállalat arra használja majd a készüléket, hogy minden korábbinál alaposabban felmérje a piaci igényeket. A Motorola ezen tapasztalatokra építkezve a jövőben újabb hasonló modelleket kíván kifejleszteni, és továbbra is elkötelezett híve a Windows Mobile operációs rendszernek, illetve a professzionális mobil eszközök piacának.

A Motorola egyúttal határozottan cáfolja azon értesüléseket, melyek szerint a közeljövőben esetlegesen felhagyna az MPx220-as okostelefon gyártásával. Ez utóbbi készülék egyébként tegnaptól kapható a Pannon GSM-nél.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés