Connect with us

technokrata

Smart2Go: új navigációs szoftver Nokia kommunikátorokra

Kütyük

Smart2Go: új navigációs szoftver Nokia kommunikátorokra

A Smart2Go Mobile Navigator névre keresztelt mobil helymeghatározó és navigációs rendszer mostantól már a Nokia 9300 okostelefonra és a Nokia 9500 kommunikátorra is elérhető.


A nagy tudású helymeghatározó és útvonaltervező alkalmazás a hozzá tartozó térképekkel egyetemben egy 512 MB kapacitású memóriakártyán kapott helyet, melyet az arra alkalmas, Symbian (Series 60, Series 80), illetve Microsoft Windows Mobile operációs rendszerű smartphone-ok bővítőslotjába kell behelyezni. A rendszer működéséhez a szoftveren és a Bluetooth képes telefonon kívül természetesen egy globális helymeghatározó (GPS) modulra is szükség van.

A fejlesztő számos különböző térképcsomagot adott ki a Smart2Go-hoz, így például a Közép-Európa csomagban Németország, Ausztria, Svájc és Liechtenstein nagyobb városainak részletes térképeit lelhetjük fel. A három hónapon keresztül használható tesztverzió ára 9,99 euró, a mindenfajta korlátozást nélkülöző teljes változatért pedig 49,99 eurót kell fizetni. Ezenkívül létezik egy GPS modulos szett is, mely 299 euróba kerül.

A Smart2Go olyan okostelefonokon használható, mint amilyen például többek közt a Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia 3660, a Siemens SX1, a Motorola MPx200, vagy a Motorola MPx220, de hamarosan a Pocket PC, illetve Palm szoftveres kéziszámítógépeken is működésre bírhatjuk majd a hasznos kis alkalmazást.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom