Connect with us

technokrata

Pannon GSM: PáratlanSzám szolgáltatás már Praktikumosoknak is

Kütyük

Pannon GSM: PáratlanSzám szolgáltatás már Praktikumosoknak is

Április 18-tól már a Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkező ügyfelek is igénybe vehetik a PáratlanSzám szolgáltatást!

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező díjszabások 2005. április 18-tól az alábbiak szerint módosulnak.

A Pannon GSM új szolgáltatást vezet be a Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkező előfizetői részére:

PáratlanSzám – Pannon Praktikum tarifacsomaggal rendelkező előfizetők számára

A Szolgáltatás megrendelője egy általa választott, Pannon GSM hálózatán belüli vagy belföldi vezetékes hívószám hívásdíjából 50 százalék kedvezményt kap.
A megadott hívószám a megrendeléstől, illetve az utolsó módosítástól számított 30 naponta egyszer módosítható. A módosítás díjmentes.
A szolgáltató a szolgáltatás aktiválását, módosítását 72 órán belül vállalja, annak sikeres végrehajtásáról
rövid szöveges üzenetben tájékoztatja az előfizetőt.
Az előfizető a megadott PáratlanSzám hívására nyújtott kedvezményt a megrendelést követően 30 napig veheti igénybe. Ezen idő lejárta után, amennyiben az előfizető a lejárat előtt másképp nem rendelkezik, a szolgáltató jogosult a szolgáltatás további egy hónapra való automatikus meghosszabbítására és a vonatkozó havi előfizetési díj levonására az előfizető egyenlegéből.
Amennyiben a megadott telefonszám elhordozásra kerül a Pannon GSM hálózatából, a kedvezmény az adott számra a továbbiakban nem vehető igénybe, ugyanis az elhordozott szám nem minősül Pannon GSM hálózatán belüli számnak.
Amennyiben az előfizető tarifacsomagot vált bármely más kártyás tarifacsomagra, vagy áttér számlás előfizetésre, a szolgáltatás automatikusan lemondásra kerül.
Amennyiben a szolgáltatás bármilyen okból lemondásra kerül, törthavi díj nem kerül jóváírásra az előfizető egyenlegén, illetve a szolgáltató a havidíjat nem téríti vissza.

Az igénybevétel feltételei:
-az előfizető aktív, Pannon Praktikum előfizetéssel rendelkezik,
-az előfizető egyenlegén rendelkezésre áll a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges havi előfizetési díj.

A Szolgáltatás havi díja: bruttó 250 forint, mely a megrendeléstől számított 30 naptári naponként kerül levonásra az előfizető egyenlegéből.
A szolgáltatás a Pannon GSM bemutatótermeiben, Pannon Partner üzleteiben, a 1741-es szolgáltatás-megrendelő vonalon, illetve a PannOnline-on egyaránt megrendelhető, lemondható.

A szolgáltatás kizárólag Pannon Praktikum tarifacsomaggal vehető igénybe!

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és internetes honlapján 2005. április 18-tól az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák