Connect with us

technokrata

Késni fog a Motorola MPx230 – a Motorola saját maga gyártja majd okostelefonjait

Kütyük

Késni fog a Motorola MPx230 – a Motorola saját maga gyártja majd okostelefonjait

A legfrissebb információk szerint a Motorola nem rendel több MPx200, illetve MPx220 típusjelzésű okostelefont a tajvani beszállítóitól, ezzel párhuzamosan pedig az eredetileg tervezettnél valamivel később jelenti majd be az MPx230-as készüléket.


Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a neves amerikai gyártó elégedetlen jelenlegi beszállítóival, éppen ezért úgy döntött, hogy Microsoft Windows alapú okostelefonjai ügyét mihamarabb a saját kezébe veszi.

Jelenleg a Chi Mei Communication Systems (CMCS), a Compal Communications és a Compal Electronics gyárt Windows Mobile 2003 operációs rendszerű smartphone-okat a Motorola számára. A Chi Mei Communication Systems gyártotta korábban a Motorola MPx200-as készüléket, jelenleg pedig a Motorola MPx220 beszállítója. A Compal Communication az MPx100, a Compal Electronics pedig az MPx kapcsán került kapcsolatba az amerikai nagyvállalattal. Most minden jel arra mutat egyébként, hogy az MPx220-as volt a Motorola utolsó Windows Mobile okostelefon ODM megrendelése.

Különböző források tudni vélik, hogy a Motorola a jövőben mind az MPx220-at, mind pedig az érkezőben lévő, immár EDGE támogatású MPx230-at a saját gyártósorain kívánja előállítani. A CMCS és a Compal munkatársai nem kívántak kommentárt fűzni az ügyhöz. További érdekesség, hogy a Motorola hivatalos weboldaláról nemrégiben eltűnt az oda tavaly decemberben felkerült MPx modell, ami feltehetőleg a készülék további késését jelzi előre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák