Connect with us

technokrata

George Bush „fél” az e-mailtől

Kütyük

George Bush „fél” az e-mailtől

Családi „titkait” félti az USA elnöke a nyilvánosságtól.

Az Egyesült Államokról az elsők között bizonyára szinte mindenkinek a technikai fejlettség jut eszébe: az Internet szülőhazájában teljesen természetes, hogy szinte mindenkinek van már e-mailcíme, s az is, hogy az ország lakosságának nagy része kommunikál az Interneten át – egyre többen vannak, akik VoIP-et használnak, üzenőprogramokon csevegnek, de legalábbis elektronikus leveleket küldenek egymásnak. Nem így az elnök, George Bush.

Az ifjabb Bush a múlt hét csütörtökén vallotta be, hogy nem igazán használja az e-mailezést, mint kommunikációs formát, még lányainak sem küld digitális üzeneteket ilyen módon. Egy helybeli lapnak tett nyilatkozatában a magánszféra intimitásának féltését hozta fel indokként a modern üzenetközlő lehetőség mellőzése mellett. A beszélgetés során kifejtette, hogy személyes és családtagjainak biztonsága miatt is tartózkodik az e-mailezéstől.

Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke beismerte, hogy mindent kivizsgálnak Washingtonban, s ebből szeretné kihagyni a családjával folytatott beszélgetéseket. Bush kijelentette, hogy az amerikai állampolgároknak joga van megismerni, hogyan hozza meg döntését az ország vezetője, és ahhoz is joguk van, hogy kérdéseket tegyenek fel neki, amire válaszolnia kell. Ezeken túl azonban úgy hiszi, hogy például a lánya és közte zajló párbeszédekhez senkinek semmi köze, és az e-mail mellőzésével ezt az állapotot kívánja fenntartani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák