Connect with us

George Bush „fél” az e-mailtől

Kütyük

George Bush „fél” az e-mailtől

Családi „titkait” félti az USA elnöke a nyilvánosságtól.

Az Egyesült Államokról az elsők között bizonyára szinte mindenkinek a technikai fejlettség jut eszébe: az Internet szülőhazájában teljesen természetes, hogy szinte mindenkinek van már e-mailcíme, s az is, hogy az ország lakosságának nagy része kommunikál az Interneten át – egyre többen vannak, akik VoIP-et használnak, üzenőprogramokon csevegnek, de legalábbis elektronikus leveleket küldenek egymásnak. Nem így az elnök, George Bush.

Az ifjabb Bush a múlt hét csütörtökén vallotta be, hogy nem igazán használja az e-mailezést, mint kommunikációs formát, még lányainak sem küld digitális üzeneteket ilyen módon. Egy helybeli lapnak tett nyilatkozatában a magánszféra intimitásának féltését hozta fel indokként a modern üzenetközlő lehetőség mellőzése mellett. A beszélgetés során kifejtette, hogy személyes és családtagjainak biztonsága miatt is tartózkodik az e-mailezéstől.

Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke beismerte, hogy mindent kivizsgálnak Washingtonban, s ebből szeretné kihagyni a családjával folytatott beszélgetéseket. Bush kijelentette, hogy az amerikai állampolgároknak joga van megismerni, hogyan hozza meg döntését az ország vezetője, és ahhoz is joguk van, hogy kérdéseket tegyenek fel neki, amire válaszolnia kell. Ezeken túl azonban úgy hiszi, hogy például a lánya és közte zajló párbeszédekhez senkinek semmi köze, és az e-mail mellőzésével ezt az állapotot kívánja fenntartani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő