Connect with us

Hirdetés

technokrata

Felső-középkategóriás új NEC kamerás mobil az európai piacra

Kütyük

Felső-középkategóriás új NEC kamerás mobil az európai piacra

A NEC bejelentette legújabb mobiltelefonját, a Japánban e540, Európában pedig N411i típusjelzéssel ellátott készüléket.


A középkategória felső szegmensében versenyző újdonságot a manapság oly divatos kagylóformával áldották meg a tervezők, akik egyébként belülre egy 1,9 colos képátlóval rendelkező, 240×320 pixeles felbontású és 65.536 színárnyalatú folyadékkristályos kijelzőt helyeztek el. A kiegészítő külső kijelző felbontása egyelőre ismeretlen.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével a mai elvárásoknak megfelelően már nem csak VGA (640×480 pixel), hanem akár 1,3 megapixeles (1.280×960) felbontású fotók is készíthetők. Az elkészült fényképek bővítőhely hiányában csak a belső memóriában tárolhatók el, viszont a PictBridge támogatás révén minden korábbinál könnyebben kinyomtathatók. A vezeték nélküli technológiák közül többek közt a GPRS, az IrDA és a ˝Kékfog˝, vagyis a jó öreg Bluetooth támogatott. Az USB interfészes telefon adatkábel révén is csatlakoztatható személyi számítógépekhez, ez a kábel azonban sajnos nem képezi az alapcsomag részét.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a fényképezőgép videórögzítési üzemmódjáról, az MP3 lejátszó szoftverről, valamint az i-mode kompatibilitásról. Az NEC újdonságának ára egyelőre nem ismeretes.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés