Connect with us

Ronda telefonokat gyárt a Nokia – komoly kritika a részvényesektől

Kütyük

Ronda telefonokat gyárt a Nokia – komoly kritika a részvényesektől

A Nokia részvényeseinek nem igazán tetszik a finn gyártó új mobiltelefonjainak designja, és akkor még lehet, hogy enyhén fogalmaztam.


˝A jelenleg forgalomban lévő Nokia mobil készülékek külső megjelenése, designja nem túl versenyképes, noha lehet, hogy ezen telefonok technológiailag fejlettek. Szerintem túl otrombák és ügyetlen kialakításúak˝ – nyilatkozta az egyik részvényes, majd pedig hozzátette: ˝A Siemensnek igazán stílusos modelljei vannak és a Samsung is egyre jobb pozíciókat szerez magának˝.

Jorma Ollila, a Nokia elnök-vezérigazgatója visszautasította a céget ért vádakat és hangsúlyozta, hogy a vállalat továbbra is élen jár a mobiltelefon tervezés terén. ˝Az elmúlt évben regisztrált mintegy 33-34 százalékos piaci részesedésünk ékes bizonyítéka annak, hogy jó irányban haladunk. A Nokia mind a mai napig számos tekintetben megelőzi a konkurenseket˝ – mondta Ollila.

A piacvezető mobilgyártó első embere elmondta, hogy a Nokia idén rengeteg új mobiltelefont kíván bevezetni a piacra, melyek közül tíz már a rendkívül nagy sebességet biztosító harmadik generációs UMTS hálózatokban is használható lesz. Ollila tavaly novemberben azt nyilatkozta, hogy 2005-ben mintegy negyven új modell bukkan majd fel a Nokia termékkínálatában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő